Menu
Toimitusjohtaja

Pääkirjoitus

Tiedolla johtaminen on tätä päivää. Älykkyys siirtyy yhä useampaan palveluumme ja yhdessä kumppaniverkostomme kanssa luomme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

- Kyösti Pöyry, toimitusjohtaja

Lue pääkirjoitus »

Vuosi numeroina

Liikevaihto

75,8

miljoonaa euroa

Liiketulos

4,0

miljoonaa euroa

Henkilöstö

212

henkilöä

Asiakastyytyväisyys

4,24

/ 5

Encore Palvelut

Katso jätehuolto-video

Tämän päivän jätehuoltoa johdetaan älyllä. Kierrätys on päivän sana, yhdessä kumppaneidemme kanssa luomme parempaa tulevaisuutta.

Jätehuolto »
Katso tietoturva-video

Luottamuksellisen aineiston turvallinen tuhoaminen on meille sydämen asia. Järjestelmämme kautta saat aina ajantasaista tietoa siitä, missä vaiheessa materiaalisi tuhoaminen on.

Tietoturva »
Katso kuormalava-video

Seurattavuus, ekologisuus ja joustavuus on toimintamme ytimessä. Vuokralavapalvelumme kautta käytössäsi on aina riittävä määrä kunnossa olevia oikeanlaisia lavoja. Älykkäästi.

Kuormalava »

Tuottajavastuu

Kotikeräyspaperin tuottajavastuun toteuttaminen kannattavasti on haasteellista suurten etäisyyksien Suomessa. Lisämutkia tuo digitalisaatio, joka syö graafisen paperin volyymia. Vastaamme haasteeseen kehittämällä uusia ratkaisuja haja-asutusalueiden keräyspaperin kierrättämiseen. Taajama-alueilla jatkamme aluekeräysverkoston kehittämistä yhdessä Ringin kanssa.

Lue lisää »

Palvelemme valtakunnallisesti

Oli kyse sitten pahvista, paperista, puusta, muovista, lasista tai sähkö- ja elektroniikkaromusta, palvelemme sinun ja yrityksesi tarpeita valtakunnallisesti. Kuluttajapuolella tunnet meidät nimellä Paperinkeräys, yritysjätteen palvelumme löytyvät Encore Palveluiden alta.

Tutustu toimintaamme »