19.06.2024

Encore Ympäristöpalvelut Oy sulautuu Stena Recycling Oy:öön 31.8.2024

Encore Ympäristöpalvelut Oy sulautuu Stena Recycling Oy:öön 31.8.2024. Yhdistymisen myötä syyskuun alusta alkaen Encoren liiketoiminta jatkuu Stena Recycling Oy:n (y-tunnus 1956402-5) nimissä.

Encore Ympäristöpalvelut siirtyi vuonna 2022 yrityskaupassa Stena Recyclingin omistukseen. Löydät aiempaa laajemmat palvelumme yhteisiltä verkkosivuilta.

Yhdistyminen ei edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä. Sulautumisessa Encore Ympäristöpalvelut Oy:n velat ja vastuut sekä myös varat ja oikeudet siirtyvät Stena Recyclingille. Tutut asiantuntijat jatkavat palveluiden hoitamista.

Saat meiltä laskuja:

Encore Ympäristöpalvelut Oy laskuttaa nimissään materiaali- ja palvelumyynnin 31.8.2024 saakka ja 1.9.2024 alkaen laskuttajana on Stena Recycling Oy. Pankkitili säilyy ennallaan laskuttajan muutoksesta huolimatta.

Tulevasta arvonlisäverokannan muutoksesta johtuen Encore Ympäristöpalvelut Oy laskuttaa elokuun aikana myös ne jatkuvat palvelut, joissa 30 euron laskutusraja ei täyty.

Lähetät meille laskuja:

Elokuuta ja mahdollisesti myös aikaisempia kuukausia koskevat laskut lähetetään Encore Ympäristöpalvelut Oy:lle jo aiemmin käyttöön otettuun verkkolaskuosoitteeseen:

Välittäjätunnus: 003723609900 Pagero Oy

Verkkolaskuosoite: 00371956402500002

Pyydämme lähettämään nämä laskut viivytyksettä elo-syyskuun vaihteessa.

Syyskuuta koskevat laskut osoitetaan Stena Recycling Oy:lle ja ne lähetetään edelleen samaan yllä mainittuun verkkolaskuosoitteeseen.

Encore Ympäristöpalveluiden verkkosivut jäävät historiaan elokuussa

Yhteinen Stena Recyclingin palveluvalikoimamme on löytynyt yhteisiltä verkkosivuiltamme jo kesäkuusta 2023 alkaen. Yritysten yhdistymisen myötä encorepalvelut.fi-verkkosivuille ei ole enää tarvetta, ja sivut tulevat poistumaan elokuussa 2024. Jatkossa kaikki tarvittavat tiedot löytyvät yhteisiltä verkkosivuilta Stena Recycling – It starts here!

Seuraa meitä somessa ja tilaa uutiskirje

Stena Recyclingin kanavista löydät nyt aiempaa enemmän ja laajemmin sisältöä. Ota seurantaan Stena Recyclingin LinkedIn ja Facebook-sivut.

Muista myös tilata Stena Recyclingin uutiskirje! Uutiskirjeessä on muun muassa asiakkaidemme arvostama markkinakatsaus.

Lisää aiheesta