Kuva: Kauppakeskus Forum

Forumista Pohjoismaiden paras kauppakeskus: Encore Palvelut jätehuollon kumppanina

Pohjoismainen kauppakeskusyhdistys NCSC on palkinnut Forumin Pohjoismaiden parhaana kauppakeskuksena. Voitto tuli Suomeen ensimmäistä kertaa. Vuonna 1952 perustetussa Forumissa toteutettiin vuosina 2012-2015 merkittävä laajennus- ja uudistamisprojekti, jonka investoinnin suuruus oli 50 miljoonaa euroa. Samassa yhteydessä päivitettiin jätehuoltoa vastaamaan kasvavan kauppakeskuksen tarpeita.

Jo vuodesta 2002 jätehuollon kumppanina toimineen Encore Palveluiden ja Forumin yhteisenä tavoitteena oli tehostaa vilkkaan ja Suomen suurimpiin lukeutuvan kauppakeskuksen jätehuoltoa ja kierrätystä: keräysvälineiden toimittamisen lisäksi Encore Palvelut informoi nyt vuokralaisia jätteiden lajittelusta sekä vastaa jätehuoneen opasteista. Lisäksi Encore Palveluiden toimittama punnitusjärjestelmä auttaa vuokralaisia monitoroimaan tuottamiaan jätemääriä ja tehostamaan sitä kautta lajitteluaan.

Encore on Paperinkeräyksen yritysjätteiden kierrättämiseen keskittyvä brändi. Encorelaiset vastaavat teollisuudessa, kauppakeskuksissa ja liikekiinteistöissä syntyvien jätteiden lajittelusta ja asiakkaan konsultoinnista. Yhteisenä tavoitteena asiakkaan kanssa on aina kierrätysvelvoitteiden ja -tavoitteiden selvä ylittyminen ja jatkuva pyrkimys parempaan.