Haemme nyt: Kenttäpäällikkö Ruoholahteen, Helsinkiin

Olet esimiesvastuullinen operatiivinen nyrkki, joka huolehtii Etelä-Suomen alueella sovituista palveluista. Tehtäviisi kuuluvat yhteistyö ja sopimukset kuljetuskumppaneiden ja käsittelypalveluita tuottavien yritysten kanssa, keräyskohteiden tietojen ylläpito ja oikeellisuuden varmistaminen tietojärjestelmissä, sekä keräysvälineistön hallinta ja ylläpito. Lisäksi myyt graafisen paperin keräyspalveluita asunto-osakeyhtiöille ja tuet muiden palveluidemme myyjiä tarjousten teossa. Seuraat, mitä markkinoilla tapahtuu ja olet ajan tasalla alan tilanteesta. Toimit maanlaajuisessa Aluetiimissä.

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle monipuolisen työn kestävää kehitystä edistävän kiertotalouden käytännön tehtävissä, mahdollisuuden kehittyä alamme tunnustetuksi osaajaksi sekä kehittyä ja kasvaa esimiehenä. Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen työllesi. Saat kilpailukykyisen palkkauksen ja yrityksemme henkilöstöedut.

Odotamme sinulta

  • kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta roolista asiakasrajapinnassa
  • kokemusta operatiivisista tehtävistä kierrätysalalta tai esim. logistiikka-alalta, tai muulta saman tyyppiseltä alalta
  • sosiaalisuutta ja luottamusta rakentavaa vuorovaikutustyyliä
  • aitoa kiinnostusta esimiestyöhön
  • analyyttisyyttä, järjestelmällisyyttä ja halua uudistaa toiminta tehokkaaksi
  • valmiutta olla liikkeellä ja tavata asiakkaita, kumppaneita ja muita sidosryhmiä
  • soveltuvaa kaupallista tai teknistä korkeakoulu- tai AMK-tutkintoa

Tätä toimeksiantoa hoitaa puolestamme Virvo Oy. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus 6.3.2016 mennessä osoitteessa http://tyopaikat.virvo.fi/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=7042500.

Lisätietoja tehtävästä antaa Virvossa Riitta Oinonen, puh. 050 464 1993 tai sähköpostilla riitta.oinonen@virvo.fi.