Hyvää ja lämmintä kesää! – Asiakaspalvelumme tavoitat arkisin koko kesän

Asiakaspalvelumme palvelee koko kesän arkisin klo 8–16 numerossa 010 800 190 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@encorepalvelut.fi.

Juhannuksen aukioloajat
Huomioithan muutokset palveluajoissamme juhannuspyhinä. Asiakaspalvelumme palvelee torstaina 24.6. klo 14 asti ja on seuraavan kerran avoinna normaalisti ma 26.6.
Tuotantolaitoksemme sulkevat niin ikään ovensa to 24.6. klo 14. Lastaukset aloitetaan viimeistään klo 13.

Muista lajittelu
Jos siivoat työpöytäsi ennen loman alkua, muistathan lajitella pois heitettävät materiaalit oikeisiin keräysastioihin. Viimeisenä työpäivänä siivotessa kaikki työpöydän jätteet saattavat helposti päätyä samaan sekajäteastiaan. Oikein kierrätettynä jätteet pääsevät mahdollisimman tehokkaasti ja vastuullisesti kiertoon uusiksi raaka-aineiksi.
Muistathan myös käsitellä luottamukselliset ja salassa pidettävät materiaalit tietoturvallisesti. Jos olet etätyöskennellyt kotona, syntyneet tietoturvamateriaalit kannattaa viedä työpaikan tietoturva-astiaan.

Perehdytä kesätyöntekijät
Myös mahdolliset uudet kesätyöntekijät kannattaa perehdyttää yrityksen kierrätyspisteeseen ja kierrätyskäytäntöihin sekä muistuttaa tietoturvamateriaalin oikeanlaisesta käsittelystä.

Mukavaa kesää!