Isännöitsijät

Palvelemme isännöitsijöitä maksuttomasti ympäri Suomen

Isännöitsijä, järjestämme paperinkeräyksen kaikissa kiinteistöissäsi maksutta. Encore Ympäristöpalveluiden paperinkeräys ei toimi vain suurilla paikkakunnilla, kuten Turussa, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Helsingissä, vaan saat meiltä laadukkaan ja luotettavan palvelun taloyhtiösi sijainnista ja koosta riippumatta.

Me autamme kiinteistösi keräysastioiden määrän arvioinnissa ja lähtötilanteen selvittämisessä. Tarvittaessa saat meidän kauttamme myös uudet keräysastiat. Ja mikä tärkeintä, huolehdimme taloyhtiösi paperinkeräyssäiliöiden tyhjennyksestä avaimet käteen -palveluna veloituksetta.

Maksuttomat keräyspisteet pientaloasukkaille

Pientalo- tai haja-asutusalueen asukas, tiedätkö mihin sinun on helpointa viedä erilaiset jätepaperit ja kartongit?
Lähimmät keräyspisteesi.

Me haluamme auttaa sinua jätepaperin, pahvin ja kartongin lajittelussa, sillä se säästää sekä luontoa että rahaa. Tulosta tai katso keräyspaperin lajitteluohje.

Olemme tuottajavastuun asialla

Vastaamme paperin- ja kartongintuottajien puolesta siitä, että heidän markkinoille luovuttamansa tuote kerätään ja kierrätetään asianmukaisesti. Jätehuollon järjestäminen tuottajavastuun piiriin on säädetty laissa ja uudistunut jätelaki sekä sen tuottajavastuusäännökset ohjaavat toimintaamme.

Jätelaki perustuu EU-direktiiveihin sekä kansalliseen lainsäädäntöön. Siinä keräyspaperin tuottajavastuulla tarkoitetaan jokaisen paperin tuottajan velvollisuutta huolehtia markkinoille luovutettujen tuotteiden ja niistä syntyvän jätteen uudelleenkäytön, hyödyntämisen ja muun jätehuollon järjestämisestä sekä tästä aiheutuvista kustannuksista Suomessa.

Encore Ympäristöpalvelut Oy edustaa Suomen Keräyspaperi Tuottajayhteisö Oy:tä ja hoitaa kotikeräyspaperin tuottajavastuukeräyksen koko maassa.