Kunnat

Kumppanisi maksuttomien keräyspisteiden järjestämisessä

Kuinka paperinkeräys paikkakunnallasi toimii? Kuka vastaa sanomalehtien, ilmoitusten ja muun postilaatikkoon jaettavan kotikeräyspaperin kierrättämisestä? Paljonko kierrätettävän paperin keräyspiste maksaa vai onko se ilmainen? Miten keräysastioiden tyhjennys kuntasi alueella tulisi ylipäätään organisoida?

Meiltä saat kaikki kotipaperin keräykseen ja noutoon liittyvät palvelut. Järjestämme veloituksettomat aluekeräyspisteet asukkaille, kuntalaisille ja kaupunkilaisille pientalo- ja haja-asutusalueille kaikilla paikkakunnilla. Mietimme yhdessä sopivan sijainnin keräyspaperisäilöille. Järjestämme myös aluepisteiden tyhjennyksen asukasystävällisesti ja koko maan kattavasti ympäri Suomen. Emme toimi vain suurilla paikkakunnilla kuten Turussa, Oulussa, Tampereella ja Helsingissä, vaan palvelumme ovat yhtä laajat kuntasi koosta tai sijainnista riippumatta.

Asukasystävällisyys tarkoittaa meille sitä, että haluamme aiheuttaa keräyspaperin noudoissa mahdollisimman vähän häiriötä tai melua kunnan asukkaille. Siksi tyhjennämme vain täydet keräyssäiliöt. Optimoitu ajo- ja tyhjennysrytmi säästää myös luontoa ja tekee kunnastasi viihtyisämmän paikan elää.

Olemme tuottajavastuun asialla

Vastaamme paperin- ja kartongintuottajien puolesta siitä, että heidän markkinoille luovuttamansa tuote kerätään ja kierrätetään asianmukaisesti. Jätehuollon järjestäminen tuottajavastuun piiriin on säädetty laissa ja uudistunut jätelaki sekä sen tuottajavastuusäännökset ohjaavat toimintaamme.

Jätelaki perustuu EU-direktiiveihin sekä kansalliseen lainsäädäntöön. Siinä keräyspaperin tuottajavastuulla tarkoitetaan jokaisen paperin tuottajan velvollisuutta huolehtia markkinoille luovutettujen tuotteiden ja niistä syntyvän jätteen uudelleenkäytön, hyödyntämisen ja muun jätehuollon järjestämisestä sekä tästä aiheutuvista kustannuksista Suomessa. Me siis hoidamme paperin keräämisen kunnassasi ilmaiseksi.

Encore Ympäristöpalvelut Oy edustaa Suomen Keräyspaperi Tuottajayhteisö Oy:tä ja hoitaa kotikeräyspaperin tuottajavastuukeräyksen koko maassa.

Noudamme keräyspaperin kuntasi kiinteistöistä

Meille Suomen kaikki kunnat ja kaupungit ovat tärkeitä kumppaneita. Noudamme kaiken keräyspaperin kuntasi tai kaupunkisi omistamista kiinteistöistä, kuten virastoista, oppilaitoksista, terveysasemilta ja kirjastoista. Viemme poisheitetyn paperin hyötykäyttöön eli kierrätykseen valtakunnallisesti kaikkialla Suomessa. Lukuisilla paikkakunnilla – kuten Kuopiossa, Jyväskylässä, Vaasassa ja Seinäjoella, Lahdessa, Oulussa, Turussa ja Vantaalla – sijaitsevat tuotantoyksikkömme ottavat kaiken kerätyn paperin talteen ja vastaavat sen uusiokäytöstä kaikkien meidän eduksi.

Tuhoamme luottamukselliset aineistot turvallisesti

Palomuuri tai virustorjunta eivät koskaan yksistään takaa toimistosi tietoturvaa. Usein aukko turvallisuudessa syntyy luottamuksellisista asiakirjoista tai papereista, joita ei tuhota asianmukaisesti. Monia kuntasi asiakirjoja ja lomakkeita sitoo myös henkilötieto- ja arkistolaki.

Kaikilla paikkakunnillamme – pääkaupunkiseudulla, Oulussa, Tampereella, Turussa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Lahdessa, Kouvolassa, Vaasassa tai vaikkapa Seinäjoella – sinua palveleva Encore Tietoturvapalvelu on tätä varten.

Tunnettu ja pidetty Encore Tietoturvapalvelumme tuhoaa aukottomasti kiinteistöissäsi syntyvät luottamukselliset paperit sekä muut hävitettävät materiaalit: kokouskutsut, pöytäkirjat, henkilötiedot ja muut arkaluontoiset asiakirjat. Toimistot, koulut, päiväkodit ja virastot käyttävät mitä todennäköisimmin jo Encore Tietoturvapalvelua.

Lue lisää Encore Tietoturvapalvelusta.