Paperinkeräys ostaa Paperikuutio Oy:n liiketoiminnan

Kierrätys- ja ympäristönhuoltopalveluja valtakunnallisesti tarjoava Paperinkeräys Oy on sopinut Paperikuutio Oy:n kanssa sen liiketoiminnan ostamisesta. Liiketoimintakaupan myötä Paperinkeräykselle siirtyvät Paperikuution kaikki asiakkuudet kotikeräyspaperin, keräyskartongin ja luottamuksellisten asiakirjojen eli tietoturvapalvelun osalta 1.10.2016 alkaen.

”Paperikuution liiketoimintakauppa on luonnollinen askel Encore palveluliiketoimintamme laajentamisessa pääkaupunkiseudulla. Paperikuution tavoin kasvokkain palveleminen ja asiakaslähtöisyys ovat meidänkin toimintamme kulmakiviä. Tarjoamme jatkossakin asiakkaille alan parhaan asiakaskokemuksen, Paperinkeräyksen asiakkuusjohtaja Karel Nieminen kertoo.

”Olemme perheyhtiönä tehneet yhteistyötä Paperinkeräys Oy:n kanssa jo lähes 40 vuotta, siksi päätöksenteko tuntui asiakkuuksien kehittymiseltä eikä luopumiselta. Siirtyvät asiakkuudet saavat varmasti parasta palvelua Paperinkeräyksen kehittyvässä palveluportfoliossa. Kiitos kaikille asiakkaille kuluneesta ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä”, Paperikuutio Oy:n toimitusjohtaja Ari Linikko toteaa.

Asiakassopimukset ja niiden ehdot siirtyvät Paperinkeräykselle sellaisenaan. Asiakkaana sinun ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä. Palvelemme sinua jatkossa seuraavasti:

Asiakaspalvelun valtakunnallinen puhelinnumero on 010 800 190 *),

Kundtjänst: 045 7733 6303

Verkkosivuiltamme löydät näppärästi sähköiset lomakkeet, joilla voit tilata astiatyhjennykset tai jättää yhteydenottopyynnön (https://encorepalvelut.fi//lomakkeet/)

 

Lisätietoja:

johtaja, asiakkuudet, Karel Nieminen, Paperinkeräys Oy, puh. 040 768 5594, karel.nieminen@paperinkerays.fi

toimitusjohtaja Ari Linikko, Paperikuutio Oy, puh. 050 543 38868