Tietoa perjantain 18.9. mielenilmauksen vaikutuksista toimintaamme

Perjantaiksi 18.9.2015 on suunniteltu palkansaajakeskusjärjestöjen ja useiden ammattiliittojen yhteinen yleismielenilmaus, jolla ammattiliitot ovat ilmoittaneet vastustavansa hallituksen päättämiä työehtojen muutoksia. Liittojen ilmoittamat työnseisaukset vaikuttavat jossain määrin myös Paperinkeräyksen toimintaan.

Kuljetuskalustomme on liikenteessä lähes koko vahvuudessaan ja pyrimme palvelemaan Encore Jätehuolto ja Encore Tietoturva -asiakkuudet sekä tyhjentämään kaikki yleiset kierrätys- ja ekopisteet aikataulussa parhaamme mukaan. Pyydämme asiakkaitamme kuitenkin varautumaan mahdollisiin viiveisiin.

Kaikki tuotantoyksikkömme ovat avoinna, mutta toimimme mielenilmauksen aikana rajallisella kapasiteetilla, mistä johtuen käsittelyajoissa saattaa olla viivettä.

Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti. Heidät tavoittaa ottamalla yhteyden numeroon 010 800 190 tai asiakaspalvelu@paperinkerays.fi.

Pahoittelemme mahdollisia viiveitä ja pyrimme omalta osaltamme tekemään kaikkemme, jotta asiakkaidemme tilauksille aiheutuisi tilanteesta mahdollisimman vähän haittaa.