Varaudutaan yhdessä koronavirukseen – ota tämä huomioon tilatessasi palveluitamme

Encore Ympäristöpalveluiden arvoihin kuuluvat vastuullisuus, luottamus ja kumppanuus. Arvot ohjaavat toimintaamme niin tavallisessa arjessa kuin poikkeusolosuhteissa. Haluamme varmistaa asiakkaidemme, henkilöstömme ja kumppaneidemme terveyden ja turvallisuuden.

Olemme aktiivisesti ohjeistaneet henkilöstöämme ja kumppaneitamme koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Seuraamme viranomaisten ohjeita, ja ohjeistamme toimimaan niiden mukaisesti.

Varmistaaksemme toimitusvarmuutta tehostamme desinfiointia kuljetuksissamme. Työntekijämme ja kumppanimme on ohjeistettu tekemään töitä ainoastaan täysin terveenä. Vältämme kaikkia ei-välttämättömiä tapaamisia ja kontakteja.

Taataksemme palveluidemme jatkuvuuden ilmoitathan meille, mikäli kohteessanne voi olla koronavirustartuntariski. Olethan yhteydessä myös, mikäli poikkeustilanteen takia palvelun suorittaminen ei olisikaan mahdollista esimerkiksi henkilöstön etätöiden tai poikkeusaikataulujen vuoksi.

Koronaviruksekseen ja poikkeustilanteeseen liittyvät viestit sekä tiedot noutopisteiden muutoksista tulee osoittaa joko asiakasvastaavalle tai osoitteeseen asiakastiedotteet@encorepalvelut.fi

Pyrimme jatkamaan toimintaa niin normaalisti kuin pystymme. Poikkeustilanne saattaa kuitenkin aiheuttaa poikkeuksia palveluiden toteuttamisajoissa, eli normaalit vasteajat voivat mahdollisesti pidentyä. Tuotantolaitoksemme ovat auki normaalisti ja ottavat materiaaleja vastaan.

Ympäristöpalveluilla kannamme vastuumme ja pidämme osaltamme yhteiskunnan toimintaa yllä myös poikkeusoloissa. Huolehditaan yhdessä, että toiminta pääsee jatkumaan terveyttä ja turvallisuutta suojaten ja mahdollisimman sujuvasti.