Vuoden loppu lähestyy, minne heität tuhottavat paperit ja arkistot?

Vuoden lähestyessä loppuaan ja tilinpäätöksen käynnistyessä kannattaa miettiä hetki luottamuksellisten asiakirjojen tuhoamistapaa. Kuinka hallittu se sinun organisaatiossasi on? Kokonaan oma lukunsa ovat poisheitettävät ja lakisääteiset arkistot, joiden turvallinen tuhoaminen tulee viimeistään nyt suunnitella tarkoin.

Luota meihin paperinkeräysläisiin ja tilaa arkistojen tuhoamispalvelu jo nyt, hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta! Yhtä tehokkaasti noudamme tuhottavat asiakirjat ja mapit sellaisenaan myöhemminkin, jos vuodenloppu kuormittaa sinua liikaa. Usealle asiakkaalle nimittäin myös helmikuu on oivallista hyllyjen, kaappien ja laatikoiden siistimisaikaa.

Koska ikinä tyhjennyksen haluatkaan, niin muistathan tilata Encore Tietoturvapalvelun ajoissa. Meidän tehtävänä on sen jälkeen varmistaa sujuvin ja vaivattomin arkistojen nouto luotasi.

Katso tästä video vaivattomasta Encore Tietoturvapalvelusta.

Vuoden viimeisinä kuukausina sekä käynnistyvään tilinpäätösaikaan syntyy paljon pois heitettävää materiaalia: arkaluontoisia laskelmia, pöytäkirjoja, henkilö- ja tilitietoja kokoavia raportteja. Niiden loppusijoituspaikka ei ole koskaan toimiston paperinkeräyslaatikossa saatikka sekajätteen joukossa, vaan lukollisessa tietoturvasäiliössä. Joko sinulla on tällainen säiliö?

Paperinkeräys tarjoaa asiakkailleen aukottoman tuhoamisprosessin luottamuksellisen paperin tuhoamisessa. RFID-järjestelmän avulla pystymme raportoimaan sinulle tarkoin, milloin olemme noutaneet tuhottavan aineistosi ja koska se on tuhottu.

Sinettinä tuhoustodistus

Aineiston hakevat tietoturvakuljettajamme, ja se kulkee koko matkan toimistostasi Paperinkeräyksen tuhoamisyksikköön lukittavissa turvasäiliöissä. Tuhoamme arkistot aina suljettujen ovien takana, ja lopputuloksena on DIN 66399 -standardin ja turvaluokan 3 mukaista silppua. Lopuksi paalaamme silpun ja toimitamme sen pehmopaperin raaka-aineeksi.

Voimme tuhota arkistosi joko kertaluonteisesti lakimääräisen säilytyksen jälkeen. Toinen vaihtoehto on jatkuva palvelu, joka sekin on käytössäsi kaikkialla Suomessa. Paperinkeräyksen tietoturvateknologian ansiosta voit olla vakuuttunut asiakirjojen turvallisesta tuhoamisesta. Bonuksena saat tuhoustodistuksen: sillä varmistut toimitusketjun eheydestä ja materiaalin asianmukaisesta tuhoamisesta.

Tuhottava materiaali voi mappien ja tulosteiden ohella olla myös esimerkiksi kiintolevyjä, työvaatteita, cd-romppuja ja prototyyppejä.

Tutustu Encore Tietoturvapalveluun ja tilaa se jo tänään!