Kierrätys ja jätehuolto

Luotettava ja kustannustehokas kierrätys- ja jätehuoltopalvelu

Pyydä tarjous tästä!

Ympäri Suomea toimiva kierrätys ja jätehuoltopalvelumme on kokonaiskustannuksiltaan edullinen. Optimoimme kuljetukset niin, että autot tulevat paikalle vain silloin kun astiasi on syytä tyhjentää. Tämä säästää ympäristöä ja kustannuksia.

Keräämme jätesäiliöistäsi paperin, pahvin, energian, poltettavan jätteen, biojätteen, metallin, lasin ja muovin ja kierrätämme ne joko uudeksi raaka-aineeksi tai energiaksi. Saat säännöllisesti selkeän raportin jätemääräsi kehittymisestä. Analyysin pohjalta tarkennamme lajitteluohjeita sekä kehitämme jätehuoltoasi. Saat meiltä vinkit kierrätykseen, syntypaikkalajitteluun sekä jätehuoneen suunnitteluun.

Vastaamme keskisuurten ja suurten yritysten jätehuollosta. Suurimpia asiakkaitamme ovat kauppaketjut, kauppa- ja logistiikkakeskukset, valmistava teollisuus, energiantuottajat, painotalot ja toimistokiinteistöt. Esimerkiksi Helsingissä, Oulussa ja Tampereella haemme kauppakeskusten liikkeissä syntyvät pakkausmateriaalit ja muun jätteen.  Lajittelemme ne ja viemme kierrätykseen tai hyötykäyttöön.

Halutessasi saat taloosi oman ympäristönhoitajan, joka opastaa ja valvoo henkilöstöä lajittelussa. Ympäristönhoitaja on tehokas apu silloin, kun organisaatiossasi syntyy paljon erilaista jätettä, jonka kierrätys vie helposti paljon aikaa.

Juuri sinulle sopivat jätehuollon paketit

Uudistunut jätelaki ja sen asetukset vaativat monipuolista kierrätysammattilaisuutta. Me johdamme aina uusimmalla tiedolla, ja siksi hallitsemme moninaiset ja muuttuvat materiaalivirrat. Encore Ympäristöpalvelut on kattava cleantech-yritys, jolta saat ulkoistetun asiantuntemuksen kaikissa jätehuollon ja kierrättämisen asioissa.

Asiakasnettimme palvelee 24/7

Oletko jo asiakkaamme?  Asiointipalvelumme palvelee sinua ja yritystäsi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

+358 9 228 191

asiakaspalvelu@encorepalvelut.fi