Kuormalavapalvelu yrityksille

Vaihteleeko lavatarpeesi kausittain? Haluaisitko ulkoistaa lavaliikenteen ylläpidon?

Jos lavamenekkisi on suuri, tuotteet kiertävät nopeasti ja tarvitsemasi lavamäärät vaihtelevat, kuormalavapalvelumme on ratkaisu tilanteeseesi. Kuormalavapalvelumme tarjoaa erityisesti päivittäistavarakaupoille kustannustehokkaan ja ympäristöä säästävän tavan hallita yrityksen kuormalavakantaa. Siirtymällä kuormalavapalveluun et sido turhaan pääomaasi kuormalavoihin.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vähentää työkuormaa
Huolehdimme lavat takaisin kiertoon käyttösi jälkeen puolestasi. Huollamme lavat ja optimoimme lavaliikenteen logistiikan.

RFID-tunniste tehostaa lavojen seurantaa
Vuokralavoissamme on RFID-tunnisteet, jotka ovat myös asiakkaidemme hyödynnettävissä. Tunnistustekniikan avulla pystymme reagoimaan asiakkaan kysyntään sesonkien mukaan ja seuraamaan tarkemmin lavojen kiertoaikaa.

Säästää ympäristöä
Aktiivisen huoltamisen vuoksi kuormalavapalvelun lavojen elinkaari on muita lavoja pidempi, ja niiden käyttöaste on korkeampi. Viidelläkymmenellä Encoren kuormalavalla voidaan korvata vuodessa tonnin verran puuta, joka muutoin menisi uusien lavojen valmistamiseen. Kuormanlavapalvelu korvaa omistamisen palvelulla kiertotalouden periaatteiden mukaisesti.

Kuormalavapalvelumme on päässyt Sitran Kiertotalouden kiinnostavimmat -listalle, lue lisää

Haluatko, että noudamme vihreät lavamme? Tilaa lavojen nouto tästä.

Katso video kuormalavapalvelustamme:

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Tiedustelut ja tilaukset

010 800 190

kuormalavat@encorepalvelut.fi