17.03.2022

Onko taloyhtiön keräyspaperiastia täynnä? – Tilaa tyhjennys Encore Tilaus -sovelluksesta napin painalluksella

Milloin taloyhtiön keräyspaperiastia tyhjennetään? Paperin kierrätys täynnä ja tarve ylimääräiselle tyhjennykselle? Isännöitsijöiden Encore Tilaus -sovelluksesta näet tyhjennysaikataulut ja tilaat tyhjennykset napin painalluksella.

Uudesta Encore Tilaus -sovelluksesta löytyvät jo lähes kaikki Encoren operoimat, pääkaupunkiseudun taloyhtiöiden keräyspaperiastioiden tyhjennysaikataulut ja mahdollisuus tilata astialle tyhjennys. Loppuvuoden aikana sovellus tulee kattamaan Encoren operoimat taloyhtiöiden keräyspaperiastiat koko Suomessa.

Taloyhtiön keräyspaperiastian tyhjennys veloituksetta

Keräyspaperiastioiden tyhjennys taajama-alueilla sijaitsevissa kerros- ja rivitaloissa on veloituksetonta. Encorella tyhjennämme keräyspaperiastiat maksuttomasti Suomen Keräyspaperi Tuottajayhteisön operaattorina.

Myös Encore Tilaus -sovellus on isännöitsijäasiakkaillemme maksuton. Sovellus tarjoaa isännöitsijälle kokonaisnäkymän kaikkien hänen isännöimiensä taloyhtiöiden keräyspaperiastioihin, joita Encore operoi.

Encore Tilaus -sovelluksesta löytyvät:

  • Tieto taloyhtiöiden keräyspaperiastian tyhjennysaikatauluista
  • Tyhjennyksen tilaus täydelle keräyspaperiastialle napin painalluksella
  • Tiedot keräyspaperipalvelun päästöistä

Jätelaki edellyttää taloyhtiötä järjestämään keräyspaperille keräysvälineen

Jätelain mukaan taloyhtiön velvollisuus on järjestää keräysväline ja -paikka paperinkeräystä varten. Autamme ja opastamme tarvittaessa keräyspaperiastian hankinnassa.

Koska keräyspaperiastioiden tyhjennys on maksutonta taloyhtiöille, olemme huomanneet, ettei tieto palveluntarjoajasta tai tyhjennysaikataulusta ole aina välttämättä tiedossa. Jos tarvitset apua tilanteen selvittämisessä, ota yhteyttä. Jos et vielä ole asiakkaamme, voit tilata palvelun alla olevalla lomakkeella.

Jos olet taloyhtiön hallituksen jäsen tai asukas ja haluat tyhjennyksen taloyhtiösi keräyspaperiastialle, kannattaa vinkata Encore Tilaus -sovelluksesta isännöitsijällesi. Se onnistuu helposti esimerkiksi lähettämällä linkin tälle sivulle.

Näin taloyhtiön keräyspaperiastioiden tyhjennykset toimivat jatkossa sovelluksella helposti ja nopeasti napin painalluksella.

Muut vinkit paperin kierrätykseen

Lisää paperinkeräyksestä