Arkiston tuhoaminen ja kirjanpitoaineiston hävittäminen

Asiakirjojen ja arkiston tuhoamispalvelu varmistaa, että kirjanpitoaineiston, tietoturvapaperin ja muun salassa pidettävän paperijätteen hävittäminen toteutuu luotettavasti ja dokumentoidusti.

Löydät tietoturvapalvelumme jatkossa Stena Confidential -brändillä. Tutustu jo nyt uusiin verkkosivuihin. Brändin päivityksestä enemmän uutisissa.

Arkiston tuhoamispalvelumme täyttää EU:n GDPR-asetuksen ja Suomen tietosuojalain vaatimukset.

Hävitämme asiakirjat, arkistot, kirjanpitomateriaalit ja muun salassa pidettävän paperijätteen DIN 66399 -standardin mukaisesti. Paperin osalta standardipalakoko on P-3.

Arkistojen tuhoaminen helposti ja luotettavasti

Autamme mitoittamaan arkistontuhoukseen oikean määrän tietoturva-astioita, ohjeistamme tarvittaessa lajittelussa, toimitamme tietoturva-astiat etukäteen ja noudamme ne sopimuksen mukaan. 

Henkilötietoja sisältävä materiaali tulee EU:n tietosuoja-asetuksen mukaan hävittää siten, että henkilötietojen tietoturva ei vaarannu. Kun materiaalit on tuhottu, voit tulostaa arkistontuhouksesta portaalistamme todistuksen, joka täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset. Todistuksesta näet tuhottavan arkiston noutoajan yrityksestäsi, kuljetuksen keston, säiliön saapumisajan käsittelylaitokseen, tuhotun materiaalin määrän kiloina sekä astioiden tunnisteet.

Pyydä tarjous arkiston hävittämisestä >>

Näin arkistontuhous ja kirjanpitoaineiston hävittäminen toimii

Tuhottavan tietoturvamateriaalin polku on läpinäkyvä ja seurattava. Tuhottavaa materiaalia käsittelevät vain erillisen koulutuksen saaneet ja vaitiolosopimuksen tehneet työntekijät, ja kuljetuksissa käytetään vain umpikorillisia autoja.  Seitsemän käsittelylaitostamme ympäri Suomen takaavat, että kuljetusmatkat pysyvät lyhyinä ja tuhoaminen tapahtuu nopeasti. 

Käsittelyn jälkeen toimitamme tuhotut paperit kotimaisen pehmopaperiteollisuuden raaka-aineeksi kiertotalouden periaatteiden mukaisesti.

Encoren tietoturvapalvelu on toiminut yli jo 25 vuotta. Arkiston ja asiakirjojen tuhoamispalveluamme käyttävät laajasti esimerkiksi terveydenhuoltoala, vakuutusyhtiöt ja lakitoimistot, mutta myös pienet yritykset ja organisaatiot, joille tietoturva on liiketoiminnan edellytys. 

Tutustu tarkemmin todennettavaan ja dokumentoituun tapaamme käsitellä ja tuhota tietosuojajäte >>

arkiston tuhoaminen

Kotitalouden tai kuolinpesän paperit ja muut pienet määrät

Jos tuhottavaa materiaalia on vain pieni määrä tai hävität esimerkiksi kotitalouden tai kuolinpesän papereita, voit toimittaa paperit suoraan toimipisteeseemme. Tuhoamme aineistot luotettavasti, mutta vastaat itse kuljetuksesta. 

Hinnasto ja ohjeet tietoturvamateriaalien toimitukseen suoraan toimipisteeseen >>

Sinua voisi kiinnostaa myös seuraavat palvelut

Palvelun ikoni

Tietosuojajäte ja yrityksen tietoturva

Säännöllisesti tyhjennettävät tietoturva-astiat.

Palvelun ikoni

Toimita tietosuojapaperit hävitettäväksi suoraan toimipisteeseemme

Katso ohjeet toimitusohjeet ja hinnasto.

Lue lisää tietoturvasta