Meille töihin

Haluatko edistää kanssamme kiertotaloutta? Tarjoamme merkityksellisiä työtehtäviä vastuullisessa yrityksessä sekä asiantuntevat ja mukavat työkaverit. Teemme hyvää, ja meillä on hyvä tehdä töitä.

Kiertotalous vaatii yhteistyötä ja käytännön tekijöitä. Konsernissamme työskentelee noin 220 encorelaista erilaisissa kiertotalouden tehtävissä. Autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuuta muun muassa materiaalien kierrättämisen, kuormalavapalveluiden, energiaratkaisujen ja näihin liittyvän asiantuntemuksemme keinoin.

Arvomme ovat luottamus, kumppanuus, vastuullisuus ja rohkeus. Toimintatapamme perustuvat arvoihimme. Tutustu Tapaamme toimia.
Henkilöstövalinnoissa painotamme ammatillista osaamista, vastuunottokykyä, asiakaslähtöisyyttä, tiimityötaitoja sekä halua kehittyä ja yhteistyössä kehittää toimintaamme.

Vuoden 2021 henkilöstötutkimuksemme hienojen tulosten johdosta saimme Suomen innostavimmat työpaikat 2021 -tunnustuksen jo toisena vuonna peräkkäin. Tunnustuksen saavuttavat vain parhaisiin tuloksiin yltäneet Eezy Flow’n henkilöstötutkimuksen toteuttaneet suomalaisyritykset.

Töihin Encore Ympäristöpalveluihin?

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä vastuullisesti toimivassa ja kasvavassa yhtiössämme.
Tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

Tietosuojaseloste rekrytointi

,

Lataa