Kuormalavat

Osta, myy tai vuokraa kuormalavat. Meiltä saat kaikki yleisimmät kuormalavat ja niihin liittyvät palvelut saman katon alta.

Myymme ja ostamme sekä uusia että käytettyjä FIN-, EUR- ja kertakuormalavoja. Meiltä saat myös erilaiset lavakaulukset ja lavakannet joko uusina tai käytettyinä.

Ostetaan kuormalavoja – myy meille ylimääräiset käytetyt kuormalavat

Ostamme ylimääräiset käytetyt kuormalavat. Isommat lavaerät haemme suoraan luotasi. 

Me Encore Ympäristöpalveluissa huollamme ja tarvittaessa korjaamme kaikki vastaanottamamme käytetyt kuormalavat standardin mukaisesti. Kuormalavojen korjaaminen säästää ympäristöä ja kustannuksia. Kuormalavojen huoltaminen onkin hyvä esimerkki Encoren toteuttamasta kiertotaloudesta, ja toimintamallimme ansiosta asiakkaillemme tarjottavien lavojen taso säilyy korkeana. 

Myydään kuormalavoja – osta meiltä ehjät standardin mukaiset kuormalavat

Ehjät, tasalaatuiset, standardin mukaiset FIN-lavat, EUR-lavat ja kertakuormalavat löytyvät meiltä isompinakin erinä.

Voit myös vuokrata kuormalavat kätevästi meiltä. Vuokralavojen avulla voit säästää aikaa, rahaa ja luontoa. 

Kuormalavojen korjaaminen on luvanvaraista toimintaa ja korjausluvan haltijana huollamme sekä tarvittaessa korjaamme kaikki vastaanottamamme käytetyt kuormalavat standardin mukaisesti. Kuormalavojen laadunvalvonnassa ja lajittelussa käytämme konenäköä hyödyntävää automatisoitua linjastoa. Toimintamallimme ansiosta asiakkaidemme lavojen taso säilyy korkeana.

kuormalavoja
Korjaamme käytetyt kuormalavat: kuormalavojen korjaaminen vähentää tarvetta neitseellisten luonnonvarojen käytölle ja vähentää puujätteen määrää.

Nopea ja luotettava toimitus suoraan kuormalavakeskuksesta

Neljä kuormalavakeskustamme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Suomen isojen kaupunkien lähettyvillä. Keskusten ansiosta voimme palvella asiakkaita nopeasti ja luotettavasti eri puolella Suomea.

FIN-lavat, EUR-lavat, kertalavat, lavakaulukset – kaikki samasta paikasta

Myymme ja ostamme sekä uusia että käytettyjä FIN-, EUR- ja kertalavoja. Meiltä saat lisäksi erilaiset lavakannet ja kaulukset joko uusina tai käytettyinä.

FIN-lavat

FIN-lavoja käytetään pääasiassa Suomessa. Standardoiduille FIN-lavoille on omat korjausmenetelmänsä. Korjaaminen on luvanvaraista toimintaa ja sitä saa tehdä ainoastaan korjausluvan haltija. Encore Ympäristöpalvelut tarjoaa sekä uudet että kierrätetyt FIN-lavat. Lisäksi ostamme FIN-lavoja.

FIN-lavojen mitat

Koko: 1000x1200mm
Paino: 25 kg
Kantavuus: 1800 kg

EUR-lavat

EUR-lavoja – tai eurolavoja – on yleisesti käytössä ympäri Eurooppaa. Standardoiduille EUR-lavoille on omat korjausmenetelmänsä. Korjaaminen on luvanvaraista toimintaa ja sitä saa tehdä ainoastaan korjausluvan haltija. Encore Ympäristöpalvelut tarjoaa sekä uudet että kierrätetyt EUR-lavat. Lisäksi ostamme EUR-lavoja.

EUR-lavojen mitat

Koko: 800x1200mm
Paino: 20 kg
Kantavuus: 1800 kg

Kertalavat

Kertalavat vastaavat usein kooltaan FIN-lavoja tai EUR-lavoja, mutta ne ovat rakenteeltaan kevyempiä ja tarkoitettu kevyempään käyttöön kuin stardardisoidut lavat. Myymme ja ostamme sekä uusia että käytettyjä kertalavoja.

Kertalavojen mitat

Koko: vaihtelee
Kantavuus: vaihtelee

Lavakaulukset

Lavakaulukset ovat lavan päälle asennettavia reunuksia, joiden tehtävä on estää lavalla olevia tuotteita putoamasta. Myymme ja ostamme sekä uusia että käytettyjä lavakauluksia.

Kuormalavojen kannet

Meiltä saat kuormalavojen kannet EUR-lavoihin ja FIN-lavoihin sekä muutamiin muun kokoisiin lavoihin. 

Sinua voisi kiinnostaa myös

Palvelun ikoni

Vuokrattavat kuormalavat

Etsitkö kuormalavoja päivittäistavarakaupan tarpeisiin?

Palvelun ikoni

Vuokrattavien lavojen palautus

Vihreä kuormalava on vuokralla Encorelta. Ilmoita vihreiden lavojen palautuksesta.