Vuokrattavat kuormalavat

Valitse vuokrattavat kuormalavat, jos lavamenekkisi on suuri, tuotteet kiertävät nopeasti ja tarvitsemasi lavamäärät vaihtelevat.

Kuormalavojen vuokrauspalvelumme tarjoaa erityisesti päivittäistavarakaupoille kustannustehokkaan ja ympäristöä säästävän tavan hallita yrityksen kuormalavakantaa. Siirtymällä vuokrattaviin kuormalavoihin et sido turhaan pääomaasi kuormalavoihin.

Kuormalavojen vuokrauspalvelu vähentää työkuormaa

Huolehdimme lavat takaisin kiertoon käyttösi jälkeen puolestasi. Huollamme lavat ja optimoimme lavaliikenteen logistiikan.

RFID-tunniste tehostaa lavojen seurantaa

Vuokralavoissamme on RFID-tunnisteet, jotka ovat myös asiakkaidemme hyödynnettävissä. Tunnistustekniikan avulla pystymme reagoimaan asiakkaan kysyntään sesonkien mukaan ja seuraamaan tarkemmin lavojen kiertoaikaa.

Vuokrattavat kuormalavat säästävät ympäristöä

Aktiivisen huoltamisen ansiosta vuokrattavien kuormalavojen elinkaari on muita lavoja pidempi, ja niiden käyttöaste on korkeampi. Viidelläkymmenellä Encoren kuormalavalla voidaan korvata vuodessa tonnin verran puuta, joka muutoin menisi uusien lavojen valmistamiseen. Kuormalavapalvelu korvaa omistamisen palvelulla kiertotalouden periaatteiden mukaisesti.

DEV

Vihreä lava on vuokrattava kuormalava. Tilaa lavojen nouto.

Tutustu kuormalavapalveluumme videolla: