FIN-lavat

Myymme ja ostamme yritysten kuormalavoja. Ehjät, tasalaatuiset ja standardin mukaiset FIN-lavat saat Encorelta isompinakin erinä. Kierrätä ja palauta kuormalavat helposti kauttamme.

Myymme FIN-lavoja

Myymme ja ostamme yritysten FIN-lavat, EUR-lavat ja muut kuormalavat sekä uutena että käytettyinä. FIN-lavat ovat lähinnä Suomessa käytettyjä, standardin mukaisia kuormalavoja. FIN-lavan koko on 1000 x 1200 mm. Ehjät ja tasalaatuiset FIN-lavat saat Encorelta isompinakin erinä.

FIN-lavan mitat, paino ja kantavuus

Koko: 1000 x 1200 mm
Paino: 25 kg
Kantavuus: 1800 kg

Uusi FIN-lava. FIN-lavan koko 1000 x 1200 mm. Kuormalavat. Encore Ympäristöpalvelut.

Ostamme FIN-lavoja yrityksiltä

Ostamme käytettyjä FIN-lavoja yrityksiltä, joten kauttamme onnistuu myös kuormalavojen kierrättäminen. Maksamme palautetuista, hyväkuntoisista FIN-lavoista kilpailukykyisen hinnan. Kierrätä ja palauta kuormalavat helposti kauttamme.

Kuormalavojen laadunvalvonnassa ja lajittelussa käytämme konenäköä hyödyntävää automatisoitua linjastoamme. Edistyksellisen tekniikan ansiosta asiakkaidemme lavojen taso säilyy korkeana.

FIN-lavat ovat standardisoituja ja niiden korjaaminen on luvanvaraista toimintaa. Korjausluvan haltijana Encore Ympäristöpalvelut huoltaa ja korjaa FIN-lavat standardisoitujen korjausmenetelmien mukaisesti.

Kuormalavojen laatuluokat

Myymme käytettyjä FIN-lavoja A-, B- ja C-kuntoluokissa.

Uusi FIN-lava

Uusi ja vaalea kuormalava.

Käytetty FIN-lava: A-laatu

Käytetty, vaalea ja ehjä kuormalava. Soveltuu elintarvikkeiden kuljetukseen. Standardin mukainen. A-laatu on aina ISPM-leimattua.

Käytetty FIN-lava: B-laatu

Käytetty, iäkkäämpi sekä hieman harmaantunut ja useamman kerran kiertänyt lava. Standardin mukainen. B-lava-luokassa sallitaan pintahalkeamat.

Käytetty kuormalava: C-laatu

Käytetty lava, joka ei täytä enää vaatimuksiltaan FIN-lavan standardien vaatimuksia. Lavat on poistettu FIN-lavakierrosta. C-laadun lavat voivat olla likaantuneita tai maalissa. Kaikki rakenneosat ovat paikoillaan ja soveltuvat kertakäyttölavaksi.

Käytetyt kuormalavat – FIN-lavat – ja niiden laatuluokat. Encore Ympäristöpalvelut.
Lajittelemme käytetyt kuormalavat A-, B- ja C-kuntoluokituksen mukaisesti.

Sinua voisi kiinnostaa myös seuraavat palvelut

Palvelun ikoni

Vuokrattavat kuormalavat

Etsitkö kuormalavoja päivittäistavarakaupan tarpeisiin?

Palvelun ikoni

EUR-lavat

EUR-lavat ovat standardin mukaisia ja täyttävät laatuvaatimukset.

Palvelun ikoni

Kertalavat

Kertalavat ovat rakenteeltaan kevyempiä ja sopivat kevyempään käyttöön kuin standardilavat.