Tietoturva yrityksille

Turvallinen ja dokumentoitu tuhoamisprosessi yritysten fyysisille materiaaleille.

Tietoturvapalvelumme täyttää EU:n GDPR-asetuksen ja Suomen tietosuojalain vaatimukset.

Tietoturva yrityksille – käsiteltävät materiaalit:

  • luottamukselliset ja salassa pidettävät paperit, kuten arkistot, asiakirjat, sopimukset, laskut ja kaikki henkilötietoja sisältävät materiaalit
  • sähkö- ja elektroniikkaromun eli SER:n, kuten käytöstä poistetut tietokoneet, läppärit, tulostimet serverit ja muut laitteet sekä sähköiset tallennusvälineet (cd:t, usb-muistit, varmennenauhat, dvd:t ja vastaavat)
  • tuotekehitysaineistot, prototyypit, vanhat brändätyt materiaalit, myyntipakkaukset ja työvaatteet. 

Tuhottavan materiaalin polku on täysin läpinäkyvä ja seurattava. Keräyssäiliöiden RFID-tekniikka takaa, että säiliöiden liikkeet ovat dokumentoitavissa jokaisessa vaiheessa. Dokumentoimme tuhottavan materiaalin ja noutoajankohdan. Voit tulostaa portaalistamme materiaalien käsittelystä tuhoamistodistuksen, joka täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Palvelumallimme on valtakunnallisesti yhtenäinen koko Suomessa. Seitsemän käsittely-yksikköämme ympäri maan takaavat, että kuljetusmatkat pysyvät lyhyinä, kuljetusten päästöt pieninä ja tuhoaminen nopeana. 

Päivittäiset asiakaskuljetukset ajetaan joko Encoren omilla tai paikallisen kumppanin vähäpäästöisillä Euro 6 -luokan umpikorisilla kuorma-autoilla. Tietoturvakuljetuksista vastaavat paikalliset, tarkoitukseen koulutetut kuljetuskumppanimme. Tuhotut materiaalit kierrätetään tai hyödynnetään kiertotalouden periaatteiden mukaisesti.

 

Räätälöity ratkaisu vai helppo peruspalvelu?

Tietoturvapalvelumme pitkäaikaisiin asiakkaisiin kuuluvat erityisesti laajat ja vaativat kohteet, kuten vakuutusyhtiöt, pankit ja terveydenhuollon toimijat. Nämä kohteet käynnistyvät alkukartoituksella. Palveluun sisältyy sähköinen asiointi ja tarvittaessa henkilökohtainen tuki. Jos käsiteltävää materiaalia syntyy vähemmän, voit tilata yrityksellesi säännöllisesti tyhjennettävän tietoturva-astian tai kertaluonteisen arkistotyhjennyksen.

Yksityishenkilö tai kotitalous? Lue lisää.