Yritysten jätehuolto ja kierrätyspalvelut

Vastuullinen yritysten jätehuolto ja kierrätyspalvelu kattaa palvelun koko ketjun. Lajiteltu jäte pääsee uusiokäyttöön raaka-aineena, mikä säästää uusia luonnonvaroja.

Encore Ympäristöpalvelut auttaa yritysten kierrätyksen ja jätehuoltopalveluiden suunnittelussa ja toteutuksessa sekä toimivien keräysastioiden valinnassa. Suosittelemme myös ympäristön ja kustannusten kannalta optimaalista tyhjennysrytmiä.

Valtakunnallisesti paikalliset jätehuolto- ja kierrätyspalvelut

Jätehuoltopalvelumme on saatavilla valtakunnallisesti. Kuljetuksista vastaavat paikalliset, luotettavat kuljetuskumppanimme. Näin työllistämme lähialueen pienyrittäjiä.

Encore Ympäristöpalveluiden pitkäjänteinen tavoite on optimoida yritysten jätehuollon kuljetukset mahdollisimman hyvin. Se tarkoittaa, että asiakkaamme saavat tehokasta, oikea-aikaista jätehuoltopalvelua silloin, kun sitä tarvitsevat, mutta voivat samalla samalla säästää ympäristöä ja kustannuksia. 

Encorella varmistamme materiaalien turvallisen käsittelyn. Jätelainsäädännön vaatimukset täyttyvät ja kiertotalouden periaatteet toteutuvat. Jätejakeet pääsevät hyötykäyttöön materiaaleina tai energiana. Voit lukea sivustoltamme lisää siitä, miten yrityksen jätehuolto otetaan haltuun

Kilpailuta yrityksen jätehuolto – saat samalla arvion vuosikustannuksista >>

Yritysten jätehuolto räätälöidään tarpeiden mukaan

Jätehuoltopalvelumme soveltuu erityisesti keskisuurille ja suurille yrityksille teollisuudesta kaupan alaan. Räätälöimme palvelumme vastaamaan jätehuoltonne tarpeita. Palveluun voi kuulua esimerkiksi:

  • Nykytilan kartoitus ja kehityssuunnitelma​
  • Henkilökunnan kierrätys- ja lajittelukoulutus
  • Jätetilojen suunnittelu ja optimointi
  • Jätehuollon työturvallisuuden arviointi​
  • Jätehuoltosuunnitelman laatiminen ja päivitys
  • Sisälogistiikan suunnittelu​
  • Tuki organisaation vastuullisuusviestintään​
  • Tuki ympäristösertifiointeihin​
  • Jätehuollon hiilijalanjäljenlaskenta ja kompensointimallit
  • Kierrätyspalvelun ja kierrätyspäivien suunnittelu ja toteutus

Optimoitu palvelukokonaisuus helpottaa yrityksen arkea

Tarjoamamme palvelukokonaisuus voi sisältää yrityksen jätehuollon lisäksi myös luotettavan asiakirjojen tuhoamisen ja tietoturvamateriaalien hävittämisen sekä monipuoliset kuormalavapalvelut. Jätehuoltopalvelumme asiakkaina on esimerkiksi kauppakeskuksia, kiinteistöyhtiöitä, teollisuusyrityksiä sekä logistiikkakeskuksia. 

Yrityksille tarjoamiimme jätehuolto- ja kierrätyspalveluihin kuuluu myös:

Jätelaki ja jäteraportit

Asiakkaanamme saat ilmaiseksi käyttöösi sähköisen palvelukanavan, josta löydät veloituksetta myös perustason jäteraportit.

Lue lisää vuoden 2021 jätelain vaatimuksista yrityksille >>

Yritysten jätehuolto ja kierrätyspalveluihin kuuluu monia asioita, joista yksi on pahvin kierrätys.

Kilpailutatko yrityksenne jätehuoltoa?

Kysy tarjouspyynnössä jätehuollon yksikkökustannusten lisäksi myös arvio vuosikustannuksista, sillä jätehuollon kehittämisellä saadaan usein selkeitä säästöjä vuositasolla. Ympäristöystävällisin ja edullisin ajo on ajamatta jäänyt ajo.

Samalla jätehuoltoa kehittämällä nostat yrityksesi kierrätysastetta. Lajiteltuna roska muuttuu raaka-aineeksi, joka voidaan hyödyntää materiaaliksi. Jätehuollon raportoinnillamme täytät sekä jätelainsäädännön vaatimukset että saat dataa yrityksesi vastuullisuusraportointiin.

Kilpailuta yrityksen jätehuolto

Tutustu myös tähän: 3 vinkkiä yrityksen jätehuoltoon.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Palvelun ikoni

Tietoturva yrityksille

Yrityksen fyysisten tietoturvamateriaalien luotettava ja dokumentoitu tuhoaminen.

Palvelun ikoni

Kuormalavat

Myy, osta tai vuokraa FIN-, EUR- ja kertakuormalavoja tai erilaisia lavakansia ja -kauluksia.

Ajankohtaista