Kierrätys ja jätehuolto yrityksille

Vastuullinen jätehuolto yrityksille kattaa palvelun koko ketjun. Lajiteltu jäte pääsee uusiokäyttöön raaka-aineena, mikä säästää uusia luonnonvaroja.

Autamme yrityksenne kierrätyksen ja jätehuollon suunnittelussa, toimivien keräysastioiden valinnassa ja suosittelemme ympäristön ja kustannusten kannalta optimaalista tyhjennysrytmiä.

Valtakunnallisuuden ja paikallisuuden parhaat puolet

Jätehuoltopalvelumme on saatavilla valtakunnallisesti. Kuljetuksista vastaavat paikalliset, luotettavat kuljetuskumppanimme. Näin työllistämme lähialueen pienyrittäjiä.

Encorella varmistamme materiaalien turvallisen käsittelyn. Jätelainsäädännön vaatimukset täyttyvät ja kiertotalouden periaatteet toteutuvat. Jätejakeet pääsevät hyötykäyttöön materiaaleina tai energiana.

Yksilöllinen jätehuolto yrityksille

Jätehuoltopalvelumme soveltuu erityisesti keskisuurille ja suurille yrityksille teollisuudesta kaupan alaan. Räätälöimme palvelumme vastaamaan jätehuoltonne tarpeita. Palveluun voi kuulua esimerkiksi:

  • Nykytilan kartoitus ja kehityssuunnitelma​
  • Henkilökunnan kierrätys- ja lajittelukoulutus
  • Jätetilojen suunnittelu ja optimointi
  • Jätehuollon työturvallisuuden arviointi​
  • Jätehuoltosuunnitelman laatiminen ja päivitys
  • Sisälogistiikan suunnittelu​
  • Tuki organisaation vastuullisuusviestintään​
  • Tuki ympäristösertifiointeihin​
  • Jätehuollon hiilijalanjäljenlaskenta ja kompensointimallit
  • Kierrätyspäivien suunnittelu ja toteutus

Palvelukokonaisuus voi sisältää yrityksen jätehuollon lisäksi myös tietoturvamateriaalien dokumentoidun ja luotettavan tuhoamisen sekä kuormalavapalvelut.

Jätehuoltopalvelumme asiakkaina on esimerkiksi kauppakeskuksia, kiinteistöyhtiöitä, teollisuusyrityksiä sekä logistiikkakeskuksia. 

jätehuollon pahvia

Kilpailutatko yrityksenne jätehuoltoa?

Kysy tarjouspyynnössä jätehuollon yksikkökustannusten lisäksi myös arvio vuosikustannuksista, sillä jätehuollon kehittämisellä saadaan usein selkeitä säästöjä vuositasolla. Ympäristöystävällisin ja edullisin ajo on ajamatta jäänyt ajo.

Samalla jätehuoltoa kehittämällä nostat yrityksesi kierrätysastetta. Lajiteltuna roska muuttuu raaka-aineeksi, joka voidaan hyödyntää materiaaliksi. Jätehuollon raportoinnillamme täytät sekä jätelainsäädännön vaatimukset että saat dataa yrityksesi vastuullisuusraportointiin.

Tutustu myös tähän: 3 vinkkiä yrityksen jätehuoltoon.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Palvelun ikoni

Tietoturva yrityksille

Yrityksen fyysisten tietoturvamateriaalien luotettava ja dokumentoitu tuhoaminen.

Palvelun ikoni

Kuormalavat

Myy, osta tai vuokraa FIN-, EUR- ja kertakuormalavoja tai erilaisia lavakansia ja -kauluksia.

Ajankohtaista