21.09.2021

Kilpailuta yrityksen jätehuolto helposti

Koska viimeksi kilpailutit yrityksesi jätehuollon? Tässä kolme vinkkiä helppoon, luotettavaan ja kustannustehokkaaseen jätehuoltoon.

yrityksen jatehuolto muovi

Yrityksille jätehuolto on asia, joka harvoin on omalla to do -listalla tai tulevan kvartaalin suunnitelmissa – ja hyvä niin. Se on merkki siitä, että yrityksen jätehuolto rullaa hyvin. Jätteiden vastuullinen kierrätys ja jätteen tehokas hyötykäyttö ovat ne tärkeimmät lähtökohdat, mutta jätehuollon järjestämiseltä kannattaa vaatia muutakin.

1. Älä tuijota kertatyhjennyksen hintaa – arvioi kokonaisuutta

Meillä Encorella pitkäjänteinen tavoitteemme on ollut optimoida yritysten jätehuollon kuljetukset järkevästi, jotta asiakkaamme saa oikea-aikaista palvelua silloin, kun tarvitsee ja voi samalla varmistua siitä, että jätehuolto on hoidettu tehokkaasti ja viimeisimpien säännösten mukaan, ympäristöä ja kustannuksia säästäen. Kierrätysasteen nostolla ja turhia kuljetuksia vähentämällä voi saavuttaa jopa 30 % säästön kokonaiskustannuksista.

2. Ota kaikki hyöty irti oman alueesi palveluista

Sopivat tyhjennysvälit ja lisäpalvelut, helppo asiointi sähköisesti 24/7 ja paikallisesti toimiva kuljetusverkosto takaavat sen, että jätehuoltoringissä kaikki sujuu tehokkaasti ja ilman hukka-ajoja. Käyttämällä Encoren jätehuollon palveluja tuet samalla paikallisia kuljetusyrityksiä. Tehokas, paikallisesti järjestetty jätehuolto on myös vastuullisuusteko – järkevällä kuljettamisella on suora vaikutus hiilijalanjälkeen.

3. Varmista jätteen vastuullinen käsittely ja kierrätys

Kaikki jäte ei ole pelkkää roskaa silloin, kun se lajitellaan ja kierrätetään oikein. Lajiteltuna roska muuttuu raaka-aineeksi, joka voidaan käyttää uudelleen – ympäristöä ja kustannuksia säästäen. Viimeisimmät jätelain vaatimukset ja sen täyttävä raportointi, oikeaoppinen lajittelu ja esim. kierrätyksen toimiva järjestäminen työpaikoilla ovat meidän ydinosaamistamme. Saat kauttamme kaikki yrityksen jätehuollon palvelut: kuljetamme jätteet pois ja kierrätämme ne, koulutamme henkilökuntaasi tarvittaessa ja suunnittelemme toimivan jätehuollon niin sisätiloihin kuin ulos. Voit tutustua palveluihimme täältä. Käytössäsi on myös asiakaspalvelu, joka auttaa kysymyksissänne.

+ Bonus yrityksen jätehuoltoon

Lajiteltujen jätteiden hyödyntämisellä raaka-aineena on positiivinen ympäristövaikutus, eli hiilikädenjälki. Tässä Encorella on pitkät perinteet: olemme jo 1940-luvulta toimittaneet kierrätettyjä materiaaleja teollisuuden raaka-aineeksi. Jos haluat jätehuollosta tietoa vastuullisuusraportointiisi, autamme mielellämme.

Jätä jätehuolet meille ja kilpailuta yrityksesi jätehuolto – saat samalla arvion vuosikustannuksista.

Tunnetko jo päivitetyn jätelain?

Jätelaki uudistui 2021, ja muutokset tulevat voimaan vaiheittain.

Jätelain vaatimukset yrityksille pähkinänkuoressa Kartoita, vastaako yrityksenne lajittelu jo jätelain vaatimuksia

Tutustu myös tähän: Kauppakeskus Itiksessä vastuullinen jätehuolto pienentää kustannuksia ja hiilijalanjälkeä. Lue koko artikkeli >