Encorelta tulleet laskut

Tietoa yleisimmistä laskutukseen liittyvistä kysymyksistä.

Encore Ympäristöpalveluilta tulleet laskut

Encore lähettää laskuja sekä paperi- että verkkolaskuina. Mikäli yrityksenne ei voi vastaanottaa verkkolaskuja, voimme toimittaa laskut myös sähköpostitse. Lähetämme sähköpostiin pdf-tiedoston sekä linkin laskuun.

Paperilaskusta laskutuslisämme on 15 euroa postimaksun sekä käsittely- ja materiaalikulujen kattamiseksi. Sähköinen lasku on ympäristöystävällisempi valinta, ja sen kustannus on vain 5 euroa. 

Lähetämme laskut kerran kuussa tai kun vähimmäislaskutusraja 30 euroa täyttyy.  

Laskutusosoitteen tai viitteen päivitys 

Ovatko laskutus- ja viitetietosi tai muut asiakastietosi muuttuneet? Ilmoita muutoksista palveluportaalissamme tai lähetä meille viesti osoitteeseen laskutus@encorepalvelut.fi.

Mikä on itselasku? 

Itselaskulla ilmoitamme summan, jonka hyvitämme jätehuollon materiaaleista. Itselaskut maksamme kerran kuukaudessa. Itselaskun summaa ei voi vähentää veloituslaskun loppusummasta. Itselaskuja toimitamme vain postitse paperisena tai sähköpostitse. Sähköpostiin lähetämme linkin itselaskuun sekä pdf-tiedoston. Sähköpostin voit ilmoittaa palveluportaalissa.  

Pahoittelemme laskutuksessa tapahtunutta teknistä virhettä

Teknisen virheen vuoksi Encore Ympäristöpalveluilta on lähtenyt 9.5. myöhässä laskuja, joiden laskunpäiväys on 26.4.–2.5.2022. Näiden laskujen eräpäivä on lähestymässä, joten voitte maksaa laskun maksuehdon mukaisesti. Pahoittelemme tilannetta ja siitä aiheutunutta ylimääräistä vaivaa.


Laskujen ulkoasu uudistui

Selkeytimme myynti- ja itselaskujemme ulkoasua asiakkailtamme saadun palautteen pohjalta 1.4.2022 alkaen. Uudistus parantaa laskujen luettavuutta, ja esimerkiksi kohdekohtaiset tiedot ovat aiempaa selkeämmin nähtävillä. Muutos ei edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? 

Ota yhteyttä laskutukseen: p. 09 228 19 774 (arkisin klo 8–16).