Taloyhtiön paperinkeräys

Taloyhtiön paperinkeräys säästää ympäristöä ja taloyhtiön jätehuollon kustannuksia. Tyhjennämme veloituksetta taajama-alueilla sijaitsevien kerros- ja rivitalojen paperinkeräysastiat.

Sekajäteastian tyhjennyksestä seuraa taloyhtiölle kustannuksia. Lajittelemalla keräyspaperin erikseen omaan astiaansa taloyhtiö voi osaltaan säästää jätehuollon kustannuksissa. Keräyspaperin lajittelu on myös ympäristöteko: huolehdimme, että puhdas keräyspaperi hyödynnetään sanomalehti- ja pehmopaperin raaka-aineena.

Tuottajavastuulain mukaisesti tyhjennämme taajama-alueilla sijaitsevien kerros- ja rivitalojen keräyspaperiastiat veloituksetta Suomen Keräyspaperi Tuottajayhteisön operaattorina.

Jätelain mukaan taloyhtiön velvollisuus on järjestää keräysväline ja -paikka paperinkeräystä varten. Autamme ja opastamme tarvittaessa keräyspaperiastian hankinnassa.

Mitoita taloyhtiön paperinkeräys oikein – valitse riittävän suuri keräysastia

Astian tulee olla oikein mitoitettu suhteessa kerättävän materiaalin määrään. Jos huomaat, että astia täyttyy toistuvasti ennen tyhjennystä, se kannattaa vaihtaa isompaan tai hankkia lisäastia. Näin tyhjennykset sujuvat vaivatta säännöllisellä rytmillä.

Keräyspaperiastioiden tyhjennykset suunnittelemme säännöllisellä rytmillä kuormapainot ja tyhjennysvälit optimoiden. Tyhjennyksistä vastaavat paikalliset, luotettavat kuljetuskumppanimme.

Taloyhtiön paperinkeräys – pyydä tarjous

Täysi keräysastia?

Täydestä Encore Ympäristöpalveluiden keräyspaperiastiasta on kätevintä ilmoittaa lomakkeella. Tyhjennämme astian ensimmäisenä mahdollisena ajankohtana. Sujuvan tyhjennyksen varmistamiseksi ilmoitathan omat yhteystietosi.

Ilmoita täydestä keräyspaperiastiasta Encore Tilaus -sovellus helpottaa isännöitsijän työtä

Hyvä muistisääntö on, että kaikki postiluukusta tullut paperi lajitellaan keräyspaperiastiaan.

Vältä lajitteluvirheet: paperikassi on yleisin lajitteluvirhe keräyspaperin joukossa.

keräyspaperi

Ajankohtaista