25.03.2024

Encore Ympäristöpalvelut yhdistyy Stena Recyclingiin 31.8.2024 – tutustu aiempaa kattavampiin kierrätyspalveluihimme

Lokakuussa 2022 loppuun saatetussa yrityskaupassa Encore Ympäristöpalvelut tytäryhtiöineen siirtyi Stena Recyclingin omistukseen. Encore Ympäristöpalvelut Oy sulautuu Stena Recycling Oy:öön 31.8.2024. Tietoturvapalveluille on luvassa oma, uusi Stena Confidential -brändi.

Yrityskauppa

Miten yhdistyminen vaikuttaa palveluihin?

Asiakkaidemme palvelut jatkuvat tuttuun tapaan. Yhtenä yrityksenä kierrätyspalveluvalikoimamme ja asiantuntemuksemme ovat aiempaa kattavampia. Autamme asiakkaitamme kierrätystavoitteiden saavuttamisessa ja jätteistä syntyvien päästöjen vähentämisessä. Kattavien kierrätys- ja jätehuoltopalveluiden lisäksi meiltä löytyy myös kapasiteettia ja osaamista kierrätysmateriaalien käsittelyyn teollisessa mittakaavassa.

Stena Recycling kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kierrätyspalveluiden tarjoajiin. Suomessa asiakkaamme pääsevät hyötymään sekä pitkän linjan paikallisesta kierrätysosaamisesta että toisaalta konsernin investoinneista kierrätysmateriaalien käsittelyyn ja kierrätyspalveluiden kehitykseen. Stena Recycling käsittelee itse muun muassa muovia, eri metallilaatuja, sähkö- ja elektroniikkaromua sekä uusimpana sähköautojen akkuja.

Laadukkailla kierrätysmateriaaleilla korvataan neitseellisiä luonnonvaroja uusien tuotteiden valmistuksessa. Kuluttajat ovat kiinnostuneita ostamaan kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita.

>> Tutustu tarkemmin yhteisen yrityksemme palveluihin.

Haluatko päästä eroon metalliromusta tai sähkö- ja elektroniikkaromusta?

Vastaanotamme muun muassa metalliromua ja sähkö- ja elektroniikkaromua yksiköissämme ympäri Suomen. Tiedot lähimmän yksikkösi palveluista löydät täältä: Etsi lähin Stenan palvelupiste | Stena Recycling. Mukana ovat myös Encoren aiemmat yksiköt, joihin löydät nyt seuraamalla Stena Recyclingin opasteita.

Haluamme olla turvallisin valinta – uusi Stena Confidential -brändi tulossa tietoturvapalveluihin

Encore Ympäristöpalveluilla on yli 25 vuoden kokemus fyysisten tietoturvamateriaalien tuhoamisesta. Palveluihimme luottavat niin terveydenhuoltoala, lakiasiaintoimistot kuin pankki- ja vakuutusala. Asiantuntemus ja kokemus salassa pidettävien tietoturvamateriaalien tuhoamisesta tarjoavat hyvän lähtökohdan palvelun jatkokehittämiselle.

Fyysisten tietoturvamateriaalien tuhoamiseen tulemme jatkossa panostamaan omalla, uudella Stena Confidential -brändillä. Alkuvaiheessa saatavilla ovat aiemmat tutut Encore Ympäristöpalveluiden tietoturvapalvelut, mutta valmistelemme myös uusia avauksia asiakastarpeisiin vastaamiseksi.

Tietoturvapalvelut löytyvät jo nyt Stena Confidentialin uusilta verkkosivuilta Stena Confidential – Turvallisin valinta. Uutta on tulossa, joten sivut kannattaa ottaa seurantaan.

Stena Confidential -brändi tarkoittaa myös, että vähitellen voit nähdä uuden brändin esimerkiksi Encoren tietoturva-astioissa ja muussa arjen toiminnassamme.

Encoren aiemman asiakasportaalin ulkoasu päivittyy 2.4. – toiminnallisuudet säilyvät ennallaan

Encoren asiakasportaali on kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa (linkki). Portaali on saanut asiakkailtamme paljon positiivista palautetta. Perustason jäteraportoinnin ja tilausten lisäksi portaalista on saatavilla muun muassa laajempi ympäristöraportointi, joka sisältää tiedot jätehuollon päästöistä.

Portaalin ilme tulee päivittymään 2.4.2024 Stena Recyclingin nimelle ja ilmeelle. Palvelun sisältö ja tiedot säilyvät ennallaan.

Laskutustiedot päivittyvät toukokuussa

Verkkolaskutusosoitteemme päivittyvät toukokuussa. Lähetämme asiasta erillisen asiakaskirjeen yhteistyökumppaneillemme. Ajantasaiset laskutustiedot löydät tarvittaessa myös laskutussivuiltamme Encoren laskutustiedot – Encore Ympäristöpalvelut (encorepalvelut.fi).

Encore Ympäristöpalveluiden verkkosivut jäävät historiaan elokuussa

Yhteinen Stena Recyclingin palveluvalikoimamme on löytynyt yhteisiltä verkkosivuiltamme jo kesäkuusta 2023 alkaen. Yritysten yhdistymisen myötä encorepalvelut.fi-verkkosivuille ei ole enää tarvetta, ja sivut tulevat poistumaan elokuussa 2024. Jatkossa kaikki tarvittavat tiedot löytyvät yhteisiltä verkkosivuilta Stena Recycling – It starts here!

Seuraa meitä somessa ja tilaa uutiskirje

Stena Recyclingin kanavista löydät nyt aiempaa enemmän ja laajemmin sisältöä. Ota seurantaan Stena Recyclingin LinkedIn ja Facebook-sivut.

Muista myös tilata Stena Recyclingin uutiskirje! Uutiskirjeessä on muun muassa asiakkaidemme arvostama markkinakatsaus.