Kuormalavapalvelu

Kuormalavatoimintamme on alan kärkeä

Kuormalavapalvelumme keskittyvät Klaukkalassa toimivaan kuormalavakeskukseen, jossa käsittelemme yli 1,5 miljoonaa lavaa vuodessa. Muut keskuksemme sijaitsevat Oulussa, Tampereella, Liedossa, Vaasassa ja Kokkolassa. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa nopeasti ja luotettavasti.

Encore Ympäristöpalvelut on rekisteröitynyt puupakkauskeskus ja siten osa FI-2002-puupakkausjärjestelmää. Olemme alan suurimpia toimijoita ja palvelukykyämme vahvistaa yli 70 vuoden kokemus ympäristöliiketoiminnassa.

Yhteistyössä alan toimijoiden kanssa olemme tuoneet markkinoille päivittäistavarakaupan toimitusketjuihin vuokrattavat ja uudelleenkäytettävät Encore-kuormalavat. Toimintamalli parantaa lavakannan ylläpitoa ja on kustannustehokas ja järkevä sekä jätehuollon että ympäristön kannalta. Samalla asiakkaidemme lavakantaan sidotun pääoman määrä vähenee.

Kehitämme vuokralavapalveluamme jatkuvasti. Tästä esimerkkinä on tietoturvasäiliöidemme tunnistukseen käytetyn RFID-tekniikan hyödyntäminen kuormalavoissa. Tunnistustekniikan avulla vahvistamme lavapalvelun laatua – pystymme tarkemmin seuraamaan kuormalavaliikennettä sekä esimerkiksi jäljittämään ja korvaamaan nopeasti virheelliset tuotteet.

Määritämme asiakkaan tarpeita vastaavan lavatyypin standardilavoista. Meillä on aina saatavilla kaikkia käyttämiämme lavatyyppejä jokaisessa koossa.

Kuormalavojen kierrätys ei voisi olla enää tämän helpompaa

Alan suurimpiin kuuluvana toimijana ostamme sinulta turhat ja käytöstä poistetut kuormalavat. Isommat lavaerät haemme suoraan luotasi. Jos taas tarvitset lavoja lisää, voit vuokrata tai ostaa ne meiltä.

Myymme ja ostamme sekä uusia että käytettyjä FIN-, EUR- ja kertakuormalavoja.

Kunnostamme meille saapuvat käytetyt kuormalavat ja myymme ne takaisin markkinoille. Tarkastamme kaikki vastaanottamamme kuormalavat. Rikkinäiset EUR ja FIN -lavat korjaamme standardin mukaisesti. Korjauskelvottomat lavat murskataan ja toimitetaan energiahyödynnettäväksi polttolaitoksille.

Kuormalavojen laadunvalvonnassa ja lajittelussa käytämme linjastoa, jolloin käsityön määrä jää hyvin vähäiseksi. Toimintamallimme ansiosta asikkaidemme lavojen taso säilyy korkeana. Näin rikkinäisistä lavoista johtuvat tuotantohäiriöt estetään jo ennalta.

Meiltä saat lisäksi erilaiset lavakannet ja kaulukset joko uusina tai käytettyinä.

Vuokrattavien Encore-kuormalavojen hinnat ovat kilpailukykyiset: kerro meille lavatarpeesi, niin annamme sinulle tarjouksen.

Meiltä saat myös päivittäistavaroille soveltuvat vuokrattavat ja uudelleenkäytettävät kuormalavat. Voit helposti yhdistää kuormalavapalvelun kaikkiin muihin materiaalien keräyksen ja kierrätyksen kokonaisratkaisuihimme.

Esite ja tuotekortit

Lataa infograafi Encore-lavojen matkasta.

Lataa Encore-kuormalavojen tuotekortit:
Encore 400 x 600
Encore 600 x 800
Encore RFID 400 x 600
Encore RFID 590 x 740
Encore RFID 800 x 1200
Encore RFID 1000 x 1200
Encore RFID DD 590 x 740
Encore RFID DD 600 x 800

Noudamme suuremmat lavaerät luotasi

Voit lähettää meille noutopyynnön kuormalavapalvelun lomakkeella.

Katso video kuormalavapalvelustamme

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Tiedustelut ja tilaukset

Vaihde (09) 228 191

kuormalavat@encorepalvelut.fi