13.04.2017

Vähemmän puujätettä ja kustannuksia tavarantoimituksiin

Kuormalavat ovat olennainen osa kauppaan matkaavista tavarantoimituksista.

Vihreät vuokrattavat lavat

Pakkaaminen tuotteita valmistavissa tehtaissa edellyttää tasalaatuista ja puhdasta kuormalavaa erityisesti elintarvike- ja hygieniatuotteille. Yleisesti käytettyjen standardikokoisten ja kierrätyskelpoisten lavojen rinnalla käytetään kertakäyttöisiä puulavoja, joista syntyy huomattava määrä puujätettä yhden käyttökerran jälkeen.

Kuormalavojen hallinta vaatii pakkaajilta melkoista hallinnollista työtä niiden laskuttamisesta tai takaisinkutsumisesta kaupan eri portaista. Lavakannan haasteena on myös luonnollisen kulumisen seurauksena huonontua ja siten aiheuttaa ongelmia pakkauskoneissa ja tavarankäsittelyssä.

Näihin päänvaivoihin olemme kehittäneet Encore-vuokrakuormalavat. Teollisuus ja kauppa ovat jo vuosia käyttäneet vuokralavoja myymälöihin sopivina kokoina. Nyt toimitamme myös standardikokoista EUR-vuokralavaa.

Encore-vuokralava on laadukkaasta puusta valmistettu ja RFID-tunnisteilla varustettu lava. RFDI varmistaa sen, että lavoille pakattuja tuotteita ja niiden kiertoaikaa voi seurata tehokkaasti. Tunnisteilla varustettu lava tarjoaa kaupan portaassa useita mahdollisuuksia tehostaa materiaalien oikeaa jakelua, niin kuljetuksissa kuin myymälöissä.

Vuokralava on pakkaajille yksinkertainen la laadukas ratkaisu pakkauslinjojen lavaksi, Plussana on myös yksinkertaistuvat lavojen paluukuljetukset. Puujätettä ei synny ollenkaan ja lavojen kirjanpitotarve poistuu.

Me huolehdimme vuokralavakannan huollosta ja takaamme lavojen riittävyyden.

Onnistuimme yhdessä kananmunantuottajien kanssa poistamaan vuokralavallamme puujätettä noin 30 000 tonnia vuodessa. Vuokralavat ovat tehokas ratkaisu tuottajien ja kaupan väliseen toimitusketjun ja paluulogistiikkaan.

Lisää aiheesta