24.05.2018

Tule tutustumaan Encore Kuormalavoihin PacTec-messuille!

Älykäs kuormalava tuo tietoa logistiikan tueksi. Encore Kuormalavoihin voit tutustua PacTec-messuillla Helsingin messukeskuksessa 29.–31.5.2018 osastolla 6 n 59.

vihreitä kuormalavoja

RFID-lavan etu perinteiseen kuormalavaan verrattuna on sen monikäyttöisyys logistiikassa. Encore vuokralavojen RFID-tunniste tarjoaa faktatietoa lavojen kierrosta. RFID-tunnistetta voi käyttää esimerkiksi yrityksen sisälogistiikassa ja lähetysten seurannassa.

Teknologiasta huolimatta RFID-lava ei ole kallis ratkaisu. Encore Kuormalavapalvelu vuokraa lavat, mikä on yrityksille kustannustehokasta ja ympäristön kannalta järkevää. Vuokralavan ansiosta asiakkaidemme ei tarvitse investoida lavakantaan. Ylläpidämme lavakantaa ja kunnostamme lavoja tarpeen mukaan. Lavamme ovat aina laadukkaita ja hyväkuntoisia.

Kierrätettävät lavat vähentävät puujätteen määrää. Vuokralavat ovatkin kiertotaloutta parhaimmillaan: kierrätetyt ja huolletut lavat käytetään uudelleen ja tarve uusien materiaaliaan käytölle vähenee. Ympäristöystävällinen ratkaisu on myös helposti tunnistettava, sillä Encore vuokralavat ovat vihreitä.

Vuokralavoja käyttävät kauppa, teollisuus ja keskusliikkeet. Ympäristöä ja yrityksen kustannuksia säästävälle ratkaisulle on kysyntää. Tällä hetkellä Encore kuormalavapalveluiden kautta kulkee jo yli kaksi miljoonaa lavaa vuodessa.

Perinteinen puinen kuormalava on pitänyt pintansa logistiikassa toimintaympäristöjen ja toimintatapojen muutoksissa aina toisesta maailmansodasta lähtien. Encore vuokralavat ovat osa tätä jatkumoa, mutta ne helpottavat ja varmistavat lavojen hallintaa. RFID-kuormalavat tuovat lavoihin lisäksi tiedonkantajaroolin laajentamaan perinteistä kuormankantajatehtävää.

Lisää aiheesta