14.01.2015

Onko arkistosi siivouksen tarpeessa?

Etenkin kiireiseen tilinpäätösaikaan tulostettua ja hävitettävää materiaalia syntyy paljon. Nämä tulisi aina tuhota asianmukaisesti ja helpoin tapa asian ratkaisemiseksi onkin tilata toimistoosi lukittava paperinkeräyssäiliö.

Säiliö takaa sen, että jokainen asiakirja tuhotaan aukottomasti ja dokumentoidusti. Unohda siis hidas ja työläs silppuri sekä tuhottavan materiaalin pinot konttorissasi!

Luottamuksellisiin asiakirjoihin keskittyvä Encore Tietoturvapalvelumme on markkinoiden johtava palvelu. Sitä käyttävät tilitoimistot, asianajotoimistot, liikkeenjohdon konsultit, pankit sekä lukuisat muut organisaatiot, joilla syntyy mittavia määriä arkaluontoisia dokumentteja.

Lukollinen säiliö takaa tietoturvan

Olemme kanssasi juuri silloin, kun arkistosi tulee siivota ja tuhota ja mietit sille tehokkainta toteutustapaa.

Jatkossa sinun ei tarvitse enää jännittää sitä, joutuuko joku asiakirja vahingossa paperinkeräyslaatikkoon. Ja sieltä pahimmassa tapauksessa vääriin käsiin. Me tuomme toimitiloihisi lukollisen tietoturvasäiliön, jonne jokaisen työntekijän on mutkatonta tiputtaa tuhottavaksi haluttu materiaali.

Tietoturvapalvelumme kattaa niin ikään muistitikut, kovalevyt, prototyypit ja muun tuotekehitysaineiston. Otamme myös vastaan käytöstä poistettuja virka-asuja, joiden tuhoaminen muuten olisi riskipitoista ja hankalaa.

Palvelumme on sinulle mutkaton: vain yksi sähköposti tai puhelinsoitto meille, niin me hoidamme loput. Sinun tehtäväksi jää ainoastaan osoittaa paikka toimistostasi lukolliselle tietoturvasäiliölle. Sekä tiputtaa tuonne tuhottavaksi tuleva aineisto.

Pyydä tarjous!

Lisää aiheesta