09.08.2017

Forumista Pohjoismaiden paras kauppakeskus: Encore jätehuollon kumppanina

Pohjoismainen kauppakeskusyhdistys NCSC on palkinnut Forumin Pohjoismaiden parhaana kauppakeskuksena. Voitto tuli Suomeen ensimmäistä kertaa. Vuonna 1952 perustetussa Forumissa toteutettiin vuosina 2012-2015 merkittävä laajennus- ja uudistamisprojekti, jonka investoinnin suuruus oli 50 miljoonaa euroa. Samassa yhteydessä päivitettiin jätehuoltoa vastaamaan kasvavan kauppakeskuksen tarpeita.

Jo vuodesta 2002 jätehuollon kumppanina toimineen Encoren ja Forumin yhteisenä tavoitteena oli tehostaa vilkkaan ja Suomen suurimpiin lukeutuvan kauppakeskuksen jätehuoltoa ja kierrätystä: keräysvälineiden toimittamisen lisäksi Encore informoi nyt vuokralaisia jätteiden lajittelusta sekä vastaa jätehuoneen opasteista. Lisäksi Encoren toimittama punnitusjärjestelmä auttaa vuokralaisia monitoroimaan tuottamiaan jätemääriä ja tehostamaan sitä kautta lajitteluaan.

Ajankohtaista