01.01.2019

Paperinkeräys Oy siirtyy käyttämään nimeä Encore Ympäristöpalvelut alkuvuodesta 2019

Paperinkeräys Oy tarjoaa Encore-nimellä yrityksille monipuolisen valikoiman älykkäitä ympäristöpalveluita vuokralavoista eri materiaalien kierrätykseen. Tästä syystä yritys siirtyy käyttämään alkuvuodesta 2019 nimeä Encore Ympäristöpalvelut. Encore Ympäristöpalvelut -nimi on konsernin omistuksessa ja ollut käytössä jo aiemminkin.

keräyspaperia

Paperinkeräys säilyy edelleen nimenä paperin kierrättämiseen ja tuottajavastuuseen liittyville palveluille, jotka ovat edelleen tärkeä osa konsernin toimintaa. Paperinkeräys on toiminut ympäristöalalla vuodesta 1943 ja opettanut suomalaiset lajittelemaan paperia. Nykyisin kotikeräyspaperista noin 85 % menee uusiokäyttöön.

Pitkällä kokemuksella ja monipuolisella asiantuntemuksella yritys on kiertotalouden ja kierrätyksen edelläkävijä. Tällä hetkellä Encore Ympäristöpalvelut auttavat yhteiskuntaa siirtymään kertakäyttökulttuurista puhtaaseen tulevaisuuteen.

Lähetämme siirtymän aikataulusta ja yksityiskohdista tarkat tiedot asiakkaillemme ja sidosryhmillemme loppusyksystä.

Lisätietoja: Petri Aaltonen, toimitusjohtaja, p. 040 750 9797, petri.aaltonen@paperinkerays.fi

Lisää aiheesta