12.03.2020

Encore Ympäristöpalvelut toimii koronaviruksen leviämisen estämiseksi

Asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja henkilöstömme terveys ja turvallisuus ovat Encore Ympäristöpalveluille ensiarvoisen tärkeitä. Seuraamme tarkasti koronaviruksen tilannetta. Olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme ja kumppaneitamme tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi ja palveluidemme sujuvuuden varmistamiseksi.

Edellytämme sidosryhmiltämme THL:n ohjeiden mukaista toimintaa koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Epäiltäessä mahdollisuutta koronavirukseen tulee hakeutua tutkimuksiin THL:n ohjeiden mukaisesti.

Osa asiakkaistamme on ilmoittanut, että ei ota vastaan vierailijoita, jotka ovat saapuneet riskialueilta 14 vuorokauden sisällä. Olemme ohjeistaneet kuljetuskumppaneitamme ottamaan tämän huomioon palveluidemme toteuttamisessa. Samaa periaatetta sovelletaan myös Encore Ympäristöpalveluiden yksiköiden kohdalla.

Odotamme myös yhteistä vastuullista toimintaa virustartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi. Käsienpesussa ja yskimisessä tulee toimia THL:n ohjeiden mukaisesti. Pese siis kädet huolellisesti ja yski hihaan. Sairaana ei tule käydä Encore Ympäristöpalveluiden asiakaskohteissa, kumppaneilla tai yksiköissä.

Encore Ympäristöpalvelut ei toistaiseksi järjestä yli 20 hengen tapahtumia tai tapaamisia. Suosimme etäpalavereja ja olemme laajentaneet etätyökäytäntöjämme.

Toistaiseksi koronavirus ei vaikuta palveluihimme, ja ennakoinnilla pyrimme minimoimaan mahdollisia vaikutuksia. Viruksen leviäminen saattaisi johtaa siihen, että kaikkia ajosuoritteita ei pystyttäisi ajamaan normaalilla aikataululla.

Yhteisellä vastuullisella toiminnalla estämme viruksen leviämistä, ja varmistamme palveluiden sujuvuutta.

Lisää aiheesta