20.04.2020

Miten ympäristöpalveluissa huomioidaan poikkeusolot – Tietoturvapalvelu huolehtii turvallisuudesta myös epidemia-aikana

Encoren Tietoturvapalvelu turvaa yrityksen ja asiakkaiden tietoturvan myös poikkeusoloissa. Olemme varautuneet monin keinoin koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen.

Koronaviruksen aiheuttamat poikkeusolot aiheuttavat useita käytännön muutoksia yrityksissä ja organisaatioissa. Turvataksemme asiakkaidemme, kumppaneidemme ja työntekijöidemme terveyden on tärkeää, että tyhjennyskohteen mahdollisista poikkeusjärjestelyistä tai tyhjennysrytmin muutoksista on ilmoitettu etukäteen, ja kuljettajamme tietävät kohteen turvallisuusohjeet.

Poikkeusoloissa kuljettajamme on ohjeistettu noudattamaan tarkasti kohteen turvallisuusohjeita. Kuljettajamme sopivat etukäteen tietoturva-astioiden tyhjennyskäynnit varsinkin riskikohteissa. Sovimme mahdollisista poikkeusreiteistä tai -aikatauluista. Tärkeintä on varmistaa asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus.

Encoren Tietoturvapalvelun ja muiden liiketoimien kuljetuksista vastaavat tarkoin valitut kuljettajakumppanit. Toimintamalli takaa, että voimme keskittyä ydinosaamiseemme eli jakeiden asiantuntevaan käsittelyyn, ja kuljetukset ovat kuljetusalan ammattilaisten käsissä.

Olemme ohjeistaneet valtakunnallisesti kumppanimme noudattamaan virallista ohjeistusta. Kuljettajat työskentelevät aina hansikkaat kädessään. Lisäksi heillä on suojavarusteinaan desifiointiainetta tai puhdistusliinoja. Kuljetuksissa kiinnitetään erityistä huomiota työvälineiden hygieniaan, ja työvälineitä desifioidaan ja puhdistetaan säännöllisesti.

Kun tietoturva-astiat on tyhjennetty tuotantolaitoksella, kuljettajat desinfioivat astiat. Desinfiointi tehdään tuotantolaitoksella ennen kuin astiat kuljetetaan asiakkaalle, jolloin varmistetaan kohteeseen palautettavien tietoturva-astioiden puhtaus sekä myös kuljetusketjun tietoturva.

Myös poikkeustilanteessa on tärkeää huolehtia yrityksen ja asiakkaiden tietoturvasta. Encore toteuttaa yrityksen tietoturvapalvelun asiantuntevasti, turvallisesti ja vastuullisesti 25 vuoden kokemuksella.

Lisää aiheesta