24.06.2020

Toivotamme hyvää ja lämmintä kesää, asiakaspalvelumme palvelee koko kesän ajan arkisin klo 8-16 numerossa 010 800 190 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@encorepalvelut.fi

Jos suoritat työpöytäsi tai -pisteesi vuosisiivouksen loman alkajaisiksi, muistathan laittaa pois heitettävät tavarat oikeisiin keräysastioihin. Viimeisen työpäivän viimeisinä kiireisinä tunteina siivotessa kaikki työpöydän jätteet saattavat helposti päätyä samaan sekajäteastiaan. Oikein kierrätettynä jätteet pääsevät mahdollisimman tehokkaasti ja vastuullisesti kiertoon uusiksi raaka-aineiksi.

valkovuokkoja

Muistathan myös käsitellä arkaluontoiset materiaalit tietoturvallisesti. Jos olet etätyöskennellyt kotona, syntyneet tietoturvamateriaalit kannattaa tuoda työpaikan tietoturva-astiaan kodin kierrätyspisteen sijasta. Lue lisää arkistojen tuhoamisesta.

Myös mahdolliset uudet kesätyöntekijät kannattaa perehdyttää yrityksen kierrätyspisteeseen ja kierrätyskäytäntöihin sekä muistuttaa tietoturvamateriaalin oikeanlaisesta käsittelystä.

Rentouttavaa kesää kaikille, poikkeuksellisen kevään jälkeen on varmasti monesta erityisen tärkeää päästä nauttimaan puhtaasta Suomen luonnosta ja lataamaan akkuja. Me Encoressa toimimme vastuullisesti siten, että myös tulevaisuus pysyy puhtaana.

Lisää aiheesta