01.09.2020

Metsäkoneyrittäjän luotettava kumppani energiapuun hankinnassa

Encore Ympäristöpalvelut on Koumet Oy:n kumppani metsäenergian toimituksissa. Vuonna 2011 alkanut yhteistyö on tuonut etuja molemmille yrityksille.

DEV

Koumet on Kymenlaakson, Päijät-Hämeen ja Itä-Uudenmaan alueella toimiva vakavarainen ja ammattitaitoinen puunkorjuuyritys. ”Toimitamme Encorelle keräämäämme energiapuuta. Pitkä yhteistyö on toiminut mainiosti ja voimme luottaa, että yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa”, kertoo Koumetin toimitusjohtaja Jussi Laakso.

”Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Encoren luotettavaan ja nopeaan ostotoimintaan sekä joustavuuteen toimitusmäärissä. Energiapuun saantimäärät vaihtelevat kuukausittain ja joinain kuukausina toimitusmäärät saattavat olla enemmän tai vähemmän sovitusta, mutta Encore vastaanottaa toimittamamme materiaalin joustavasti vuoden ympäri”, Laakso sanoo.

Koumetin toimittamasta energiapuusta valmistetaan biopolttoainetta teollisuuden ja energialaitosten käyttöön Encoren Valkealan terminaalissa. Encoren toiminta perustuu alueellisiin terminaaleihin, mikä pitää toimitusmatka lyhyinä sekä säästää kuljetuskustannuksia ja ympäristöä. Terminaalitoimitukset mahdollistavat polttoaineiden korkean laadun ja toimitusvarmuuden ympärivuoden.

”Yhteistyö Encoren kanssa takaa vakaan pohjan liiketoiminnallemme. On hienoa, että olemme löytäneet varman ja nopean kumppanin läheltä omaa toimipistettämme.”

Toimitko metsäkoneyrittäjänä ja olisitko kiinnostunut yhteistyöstä?

Etsimme metsäkoneyrittäjiä kumppaneiksemme Etelä-Savon, Etelä-Karjalan ja Päijät-Hämeen alueella.

Ota yhteyttä: Jari Taskinen, p. 040 357 8047, jari.taskinen@encorepalvelut.fi

Lisää aiheesta