15.12.2020

Encore Ympäristöpalvelut sai Suomen innostavimmat työpaikat 2020 -tunnustuksen

Encore Ympäristöpalvelut on saavuttanut erinomaiset tulokset vuoden 2020 henkilöstötutkimuksessaan, ja on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2020. Eezy Flow'n henkilöstötutkimuksen toteuttaneista organisaatioista vain parhaimmat tulokset saavuttaneet palkitaan tunnustuksella.

Eezy Flow’n mukaan Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus kertoo, että Encore Ympäristöpalvelut on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Henkilöstömme on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta.

Lisätietoa Suomen innostavimmista työpaikoista www.innostavimmat.fi

Ajankohtaista