07.06.2021

Haluatko mukaan sähköisen palvelukanavamme pilottiin?

Encore Ympäristöpalveluiden jätehuolto- ja tietoturva-asiakkaiden sähköisen palvelukanavan pilotti käynnistyy. Mukaan pääset ottamalla yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@encorepalvelut.fi. Pilottiin ovat tervetulleita Encore Ympäristöpalveluiden jätehuolto- ja tietoturva-asiakkaat.

Sähköisen palvelukanavan pilottiversiossa on mahdollista tehdä jätehuollon ja tietoturvan tyhjennyspyyntöjä. Palvelussa saat myös näkymän palveluihisi, sopimustietoihin ja jätehuollon perustason raportointiin. Portaaliin on tulossa myös yhteydenottokanava.

– Asiakkaamme ovat toivoneet sähköistä palvelukanavaa sekä asiakastyytyväisyyskyselyssä että keskusteluissa. Haluamme vastata asiakkaidemme toiveisiin. Pilottiversiosta saatu palaute on arvokasta palvelukanavan kehittämiselle, toteaa Encore Ympäristöpalveluiden palvelumyynnin johtaja Markus Närhi.

Pilotista saadun palautteen lisäksi sähköisen palvelukanavan kehittämisessä hyödynnetään vuoden 2020 asiakastyytyväisyyskyselyn vastauksia. Vastausten perusteella palvelukanavaan valmistellaan muun muassa mahdollisuutta tarkastella erilaisia jätehuollon raportteja ja tietoturvan tuhoustodistuksia.

Lisää aiheesta