11.08.2021

Hoida jätehuollon ja tietoturvan tyhjennyspyynnöt ja yhteydenotot sähköisesti – tilaa tunnukset nyt

Jätehuollon ja tietoturvan nykyisen sopimuksesi tilaukset, tyhjennyspyynnöt ja yhteydenotot hoidat nopeimmin sähköisesti. Asiointi edellyttää kirjautumista. Tilaa tunnukset asiakaspalvelu@encorepalvelut.fi

paperisilppua

Nykyisiin sopimuksiin liittyvien jätehuollon ja tietoturvan tilausten ja yhteydenottojen hoitaminen verkossa edellyttää kirjautumista elokuun puolivälin jälkeen.

Kirjauduttuasi voit myös tarkastella sopimuksiasi, tehtyjä tilauksia ja edeltäviä tyhjennyksiä. Lisäksi voit tarkastella ja viedä Exceliin jätemääräraportit. Kustannus- ja materiaalihyvitysraportit ovat nähtävissä sopimuksista vastaaville henkilölle.

Sähköisen asioinnin kehittämisellä Encore vastaa asiakkaiden asiakastyytyväisyyskyselyssä ja keskusteluissa esittämiin toiveisiin. Kirjautumista vaativan asioinnin ensimmäinen versio on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa, ja kehitystyötä jatketaan ensimmäisen version julkaisun jälkeen. Palaute ja kehitystoiveet ovat tervetulleita sähköpostitse asiakastiedotteet@encorepalvelut.fi

Lisää aiheesta