23.11.2021

Kuljetus J. Niemeläinen osaksi Encore Ympäristöpalvelut -konsernia – palvelu jatkuu entiseen tapaan

Encore Ympäristöpalvelut -konserni on ostanut Kuljetus J. Niemeläisen osakekannan 18.11.2021. Kauppa ei aiheuta muutoksia Kuljetus J. Niemeläisen nykyisille asiakkaille. Tutut työntekijät toteuttavat palveluita entiseen tapaan. Henkilöstö jatkaa Kuljetus J. Niemeläisen työntekijöinä.

Kuljetus J. Niemeläinen on ollut keskeinen Encoren jätehuolto-, tietoturva- ja keräyspaperiasiakkaiden palveluiden toteuttaja Kuopion alueella.

”Olemme jo pitkään tehneet tiivistä yhteistyötä Encoren kanssa. Toteutamme jatkossakin asiakkaillemme laadukkaat ja paikalliset palvelut”, toteaa toimitusjohtaja Jorma Niemeläinen Kuljetus J. Niemeläisestä.

”Kuljetus J. Niemeläisellä on vahva paikallistuntemus ja kyky tuottaa laadukkaita palveluita. Encore tarjoaa jatkossa vahvemmat hartiat muun muassa asiakasraportoinnin kehittämiselle,” kertoo Encore Ympäristöpalveluiden toimitusjohtaja Petri Aaltonen.

Kuljetus J. Niemeläinen on Encoren konsernirakenteessa Hämeen Kuljetuspisteen tytäryhtiö. Hämeen Kuljetuspiste Oy on konsernin omistuksessa oleva kuljetusyhtiö, joka toimii Lahden alueella ja pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja:

Jorma Niemeläinen, toimitusjohtaja, Kuljetus J. Niemeläinen, p. 040 701 1641, jorma.niemelainen@luukku.com

Petri Aaltonen, toimitusjohtaja, Encore Ympäristöpalvelut Oy, p. 040 750 9797, petri.aaltonen@encorepalvelut.fi

Kuljetus J. Niemeläinen Oy

Kuljetus J. Niemeläinen Oy tuottaa ympäristöhuollon kuljetuspalveluita yritysasiakkaille Pohjois-Savon ja Keski-Savon alueella. Yhtiö on perustettu 2013 ja liikevaihto oli miljonaa euroa vuonna 2020.  Kuljetus J. Niemeläinen on ollut pitkäaikainen Encoren kuljetuskumppani.    

Lisää uutisia