11.08.2023

Encore Ympäristöpalvelut on osa Stena Recyclingia

Lokakuussa 2022 loppuun saatetussa yrityskaupassa Encore Ympäristöpalvelut siirtyi Stenan Recyclingin omistukseen. Tulevaisuudessa tulemme toimimaan yhtenä yrityksenä Stena Recyclingin nimellä.

Askeleena kohti yhdistymistä myös Encoren yrityskaupan mukana tuomat palvelut löytyvät uusilta yhteisiltä verkkosivuilta. Yhteisiltä verkkosivuilta löydät myös uusimmat uutiset ja aiempaa laajemmin tietoa kierrätyksestä ja alan trendeistä.

Miten Encore Ympäristöpalveluiden ja Stena Recyclingin yhdistyminen etenee?

Yhdistyminen etenee vaiheittain. Tarjoamme jo Stenan Recyclingin nimissä koko yhdistyvän yrityksen palveluita. Koko palvelutarjontaamme voit tutustua uusilla verkkosivuilla.

Juridisesti Encore Ympäristöpalvelut on toistaiseksi Stena Recyclingin tytäryhtiö. Encoren toteuttamien palveluiden sopimukset ja laskutus kulkevat aiempaan tapaan Encoren nimissä, kunnes yritysten y-tunnukset tulevaisuudessa yhdistyvät. Y-tunnusten yhdistymisen ajankohdasta viestimme hyvissä ajoin etukäteen.

Miten yhdistyminen vaikuttaa palveluihin?

Asiakkaidemme palvelut jatkuvat tuttuun tapaan. Yhtenä yrityksenä kierrätyspalveluvalikoimamme ja asiantuntemuksemme ovat aiempaa laajempia. Kattavien kierrätys- ja jätehuoltopalveluiden lisäksi meiltä löytyy myös kapasiteettia ja osaamista kierrätysmateriaalien käsittelyyn teollisessa mittakaavassa.

Stena Recycling on johtava Pohjoismainen kierrätyspalveluiden tarjoaja. Suomessa asiakkaamme pääsevät hyötymään sekä pitkän linjan paikallisesta kierrätysosaamisesta että toisaalta konsernin investoinneista kierrätysmateriaalien käsittelyyn ja kierrätyspalveluiden kehitykseen. Stena Recycling käsittelee itse muun muassa muovia, eri metallilaatuja, sähkö- ja elektroniikkaromua sekä uusimpana sähköautojen akkuja.

Laadukkailla kierrätysmateriaaleilla voi korvata neitseellisiä luonnonvaroja uusien tuotteiden valmistuksessa. Kuluttajat ovat kiinnostuneita ostamaan kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita.

>> Tutustu tarkemmin yhteisen yrityksemme palveluihin.

Mitä yhdistymisessä on jo tapahtunut?

Olemme toimineet yhteisellä organisaatiolla 1.12.2022 alkaen. Johtomme vastuut löydät täältä.

Tammikuusta 2022 alkaen toteutamme kestävän kehityksen työtä ja raportointi Stena Metall -konsernin linjausten mukaisesti. Lue lisää >>

Yritysten yhdistyessä Encoren brändi tulee vähitellen väistymään. Esimerkiksi useisiin Encoren aiempiin yksiköihin löydät nyt seuraten Stena Recyclingin kylttejä. Yksikköverkostomme on aiempaa kattavampi. Yksiköidemme omille sivuille pääset täältä.

Encore Ympäristöpalveluilla oli aiemmin tytäryhtiö Encore Aluepalvelut. Askeleena kohti yhtä yritystä Aluepalvelut sulautui Encore Ympäristöpalveluihin 31.3.2023.

Käynnissä on myös siirtymä yhteisiin somekanaviin. Stena Recyclingin kanavista löydät nyt aiempaa enemmän ja laajemmin sisältöä. Ota seurantaan Stena Recyclingin LinkedIn ja Facebook-sivut.

Muista myös tilata Stena Recyclingin uutiskirje! Uutiskirjeessä on muun muassa asiakkaidemme arvostama markkinakatsaus.

Stena Recycling Oy

Stena Recycling on osa Stena Metall -konsernia, joka on vuonna 1939 perustettu ruotsalainen perheyhtiö. Stena Metallilla on kahdeksan liiketoiminta-aluetta ja yli 200 toimipistettä yhdeksässä maassa. Stena Recycling tarjoaa materiaalien koko elinkaaren kattavat kiertotalousratkaisut ja kierrättää vuosittain 6 miljoonaa tonnia jätettä ja käytöstä poistettuja laitteita takaisin teollisuuden käyttöön yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Suomessa Stena Recycling kerää ja kierrättää muun muassa metalleja, sähkö- ja elektroniikkaromua, vaarallisia jätteitä ja romuautoja sekä tarjoaa kierrätys- ja jätehuoltoratkaisut yrityksille. Stena Recycling osti Encore Ympäristöpalvelut vuonna 2022, ja yritykset tulevat toimimaan yhtenä yrityksenä Suomessa Stena Recyclingin nimellä. Yrityskauppa laajentaa Stena Recyclingin palvelutarjoamaa Suomessa mm. jätehuollon asiantuntijapalveluihin, kuituihin, tietoturvamateriaalien turvalliseen tuhoamiseen sekä kuormalavoihin. Yhdistymisen jälkeen Stena Recyclingilla on toimintaa Suomessa valtakunnallisesti yli 30 toimipisteessä, liikevaihto on lähes 200 miljoonaa ja henkilöstöä on noin 370. Lisätietoa www.stenarecycling.fi

Lisää aiheesta