Tietoturva yrityksille

Turvallinen ja dokumentoitu tuhoamisprosessi yritysten fyysisille materiaaleille

Varmista tietoturvamateriaalin tuhoaminen luotettavasti ja aukottomasti. Tietoturvapalvelumme täyttää EU:n GDPR-asetuksen ja Suomen tietosuojalain vaatimukset.

 

Tietoturvapalvelu käsittelee yritysten

  • Luottamukselliset ja salassa pidettävät paperit, kuten arkistot, asiakirjat, sopimukset, laskut ja kaikki henkilötietoja sisältävät materiaalit.
  • Sähkö- ja elektroniikkaromun eli SER:n, kuten käytöstä poistetut tietokoneet, läppärit, tulostimet serverit ja muut laitteet sekä sähköiset tallennusvälineet (cd:t, usb-muistit, varmennenauhat, dvd:t ja vastaavat)
  • Tuotekehitysaineistot, prototyypit, vanhat brändätyt materiaalit, myyntipakkaukset ja työvaatteet.

 

Tuhottavan materiaalin polku on täysin läpinäkyvä ja seurattava. Keräyssäiliöiden RFID-tekniikka takaa, että säiliöiden liikkeet ovat dokumentoitavissa jokaisessa vaiheessa. Dokumentoimme tuhottavan materiaalin ja noutoajankohdan ja siitä on saatavilla tuhoamistodistus.

Palvelumallimme on valtakunnallisesti yhtenäinen koko Suomessa. Seitsemän käsittely-yksikköämme ympäri maan takaavat, että kuljetusmatkat pysyvät lyhyinä, kuljetusten päästöt pieninä ja tuhoaminen tapahtuu nopeasti.

Päivittäiset asiakaskuljetukset ajetaan joko Encoren omilla tai paikallisen kumppanin vähäpäästöisillä Euro 6 -luokan umpikorisilla kuorma-autoilla. Tietoturvakuljetuksista vastaavat paikalliset, tarkoitukseen koulutetut kuljetuskumppanimme. Tuhottavat materiaalit kierrätetään tai hyödynnetään kiertotalouden periaatteiden mukaisesti.

 

 

Räätälöity ratkaisu vai helppo peruspalvelu?

Tietoturvapalvelumme pitkäaikaisiin asiakkaisiin kuuluvat erityisesti laajat ja vaativat kohteet, kuten vakuutusyhtiöt, pankit ja terveydenhuollon toimijat. Nämä kohteet käynnistyvät alkukartoituksella. Palveluun sisältyy sähköinen asiointi ja tarvittaessa henkilökohtainen tuki.

Jos käsiteltävää materiaalia syntyy vähemmän, voit tilata yrityksellesi säännöllisesti tyhjennettävän tietoturva-astian tai kertaluonteisen arkistotyhjennyksen.

 

Tietoturvapalvelumme on saatavilla ainoastaan yrityksille, eli tarvitset y-tunnuksen asiointia varten.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

010 800 190

asiakaspalvelu@encorepalvelut.fi