Tietoturvapalvelu

Tietoturvapalvelu tuhoaa fyysisen tietoturvamateriaalin luotettavasti ja turvallisesti

PYYDÄ TARJOUS TIETOTURVAPALVELUSTA

Asiantuntevan palvelumme avulla yrityksen tai organisaation on helppo huolehtia omasta sekä asiakkaidensa tietoturvasta ja pitää fyysinen tietoturvansa EU:n GDPR-asetuksen mukai­sena.

Tuhoamme asiakirjat, käytöstä poistetut tietokoneet, tulostimet, serverit ja muut laitteet. Lisäksi tuhoamme arkistot, sähköiset tallennusvälineet (cd:t, usb-muistit, varmenne­nauhat, dvd:t ja vastaavat), protomallit, tuotekehitysaineistot, myyntipakkaukset ja työvaatteet.

Tuhottavan materiaalin polku on täysin läpinäkyvä ja seurattava. Keräyssäiliöiden RFID-tekniikka takaa, että säiliöiden liikkeet ovat dokumentoita­vissa jokaisessa vaiheessa. Dokumentoimme tuhottavan materiaalin ja noutoajankohdan sekä annamme yritykselle tehdystä työstä tuhoamistodistuksen.

Palvelumallimme on valtakunnallisesti yhtenäinen koko Suomessa. Seitsemän tuotantoyksikköämme ympäri maan takaavat, että kuljetusmatkat pysyvät lyhyinä, kuljetusten päästöt pieninä ja tuhoaminen tapahtuu nopeasti.

Päivittäiset asiakaskuljetukset ajetaan vähäpäästöi­sillä Euro 6 -luokan umpikorisilla kuorma-autoilla. Tuhottavat materiaalit myös kierrätetään tai hyödynnetään kiertotalouden periaatteiden mukaisesti.

 

Kiinnostuitko? Tilaa palvelumme jo tänään.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

010 800 190

asiakaspalvelu@encorepalvelut.fi