Encore Tietoturvapalvelu

Aukoton, dokumentoitu tuhoamisprosessi

Vastaamme arkaluontoisten papereiden, kiintolevyjen ja prototyyppien hävittämisestä.

Minne poisheitettävät asiakirjat ja kirjanpidon mapit tulisi toimittaa? Eikö riitä, että vanhat tulosteet laittaa paperinkeräyslaatikkoon? Nehän menevät kuitenkin kierrätykseen ja paperiteollisuuden uudeksi raaka-aineeksi.

Kaikki sellainen, mikä toimistossasi on arkaluontoista, tulee tuhota asianmukaisesti.   Palvelemme sinua kaikissa toimipaikoissamme – pääkaupunkiseudulla, Oulussa, Tampereella, Turussa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Lahdessa, Kouvolassa, Vaasassa ja Seinäjoella. Tuhoamme aukottomasti kaikki luottamukselliset paperit ja arkistot.

Palomuuri tai virustorjunta eivät koskaan yksistään takaa toimistosi tietoturvaa. Usein aukko turvallisuudessa syntyy luottamuksellisista asiakirjoista tai papereista, joita ei tuhota asianmukaisesti.

Silppurilla tuhoaminen on ainakin suurten paperimäärien kohdalla hidasta ja vaivalloista. Ja kun hävitettävää materiaalia on paljon, voi syntyä piittaamattomuutta. Yksikin luottamuksellinen paperi tavallisessa lehtikeräyslaatikossa on vakava tietoturvariski. Kuinka tarkkaan organisaatiossasi on ohjeistettu arkistojen ja asiakirjojen asianmukainen hävitys? Monia asiakirjoja ja lomakkeita sitoo myös henkilötieto- ja arkistolaki.

Saat meiltä lukittavan turvasäiliön

Päänvaivaa aiheuttavat myös vanha markkinointimateriaali, tuotekehitysaineisto, prototyypit, vanhat älypuhelimet, tulostimet, tietokoneet ja ammattivaatteet. Me vastaamme näiden kaikkien tuhoamisesta.

Tietokoneiden, tulostimien ja puhelimien muistit ja kovalevyt tuhoamme leikkaamalla tai murskaamalla pieneksi silpuksi.

Saat toimistoosi lukittavan ja RFID-tunnisteella varustetun keräyssäiliön, johon luottamukselliset ja hävitettävät asiakirjat tiputetaan metallisesta syöttöaukosta. Tunnistamme säiliön käsipäätteellä, ja kuljetamme sen umpikorillisella autolla omaan tuhoamisyksikköömme. Dokumentoimme tuhottavaksi toimitetun tietoturvamateriaalin määrän ja noutoajankohdan sekä annamme sinulle tehdystä työstä tuhoamistodistuksen.

Encore Tietoturvapalvelun avulla voit olla varma siitä, että kaikki tuhottavat paperit tai laitteet hävitetään asianmukaisesti niille erikseen varatussa tilassa lukkojen takana. Tuhoamistilaan pääsevät vain erikseen nimetyt ja vaitiolositoumuksen tehneet työntekijämme. Valtakunnallinen palvelumme on juuri näistä syistä sekä pioneeri että edelleen alansa edelläkävijä.

Lataa Encore Tietoturvapalvelun esite

Tietosuoja-asetus tiukentui

EU:n tietosuoja-asetus tiukentui merkittävästi toukokuussa 2018. Henkilötietojen säilyttämiseen, käsittelyyn, tallentamiseen ja tuhoamiseen tuli uusia vaateita. Olethan tietoinen asetuksen mukanaan tuomista muutoksista?

 

  • Tilaa Tietoturvaopas

    Toukokuussa 2018 voimaan astuva EU:n tietosuoja-asetus vaatii käsittelemään yrityksen hallussa olevia henkilötietoja erityisellä luottamuksella. Tämä ilmainen opas on tehty helpottamaan siirtymistäsi kohti tiukempia tietosuoja-asetuksia.

  • Suostun, että tietojani voidaan käyttää markkinointitarkoituksissa. Katso rekisteriseloste täältä.

 

Encoren ammattilaiset apunasi

Encore Tietoturvapalvelun asiantuntijat ovat apunasi. Tarjoamamme palvelu luottamuksellisen tiedon turvalliseen hävittämiseen täyttää GDPR-asetuksen vaatimukset.

Kiinnostuitko? Tilaa palvelumme jo tänään.

Palvemme yritystäsi verkossa

Nyt voit tehdä Encore Tietoturvapalvelun säiliön tyhjentämisen ja tilaamisen helposti Asiakasnetissä.

Katso lyhyt videoesittely palvelusta