Tietoturvapalvelu

Tietoturvapalvelu tuhoaa fyysisen tietoturvamateriaalin luotettavasti ja turvallisesti

PYYDÄ TARJOUS TIETOTURVAPALVELUSTA

Asiantuntevan palvelumme avulla yrityksen tai organisaation on helppo huolehtia omasta sekä asiakkaidensa tietoturvasta ja pitää fyysinen tietoturvansa EU:n GDPR-asetuksen mukai­sena.

Tuhoamme asiakirjat, käytöstä poistetut tietokoneet, tulostimet, serverit ja muut laitteet. Lisäksi tuhoamme arkistot, sähköiset tallennusvälineet (cd:t, usb-muistit, varmenne­nauhat, dvd:t ja vastaavat), protomallit, tuotekehitysaineistot, myyntipakkaukset ja työvaatteet.

Tuhottavan materiaalin polku on täysin läpinäkyvä ja seurattava. Keräyssäiliöiden RFID-tekniikka takaa, että säiliöiden liikkeet ovat dokumentoita­vissa jokaisessa vaiheessa. Dokumentoimme tuhottavan materiaalin ja noutoajankohdan sekä annamme yritykselle tehdystä työstä tuhoamistodistuksen.

Palvelumallimme on valtakunnallisesti yhtenäinen koko Suomessa. Seitsemän tuhoamis­yksikköämme ympäri maan takaavat, että kuljetusmatkat pysyvät lyhyinä, kuljetusten päästöt pieninä ja tuhoaminen tapahtuu nopeasti.

Päivittäiset asiakaskuljetukset ajetaan vähäpäästöi­sillä Euro 6 -luokan umpikorisilla kuorma-autoilla. Tuhottavat materiaalit myös kierrätetään tai hyödynnetään kiertotalouden periaatteiden mukaisesti.

 

Kiinnostuitko? Tilaa palvelumme jo tänään.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

010 800 190

asiakaspalvelu@encorepalvelut.fi