Haemme nyt: Palvelutuotepäällikkö Ruoholahteen, Helsinkiin

Tehtävänäsi on tukea tietoturva- ja jätehuoltopalveluiden myyntiä, vastata palvelunimikkeiden hallinnasta tietojärjestelmissämme, koordinoida kuljetusliikkeiden toimintaa sekä keräysvälineiden oheistuotteita, tuottaa ja ylläpitää palveluihin liittyvää dokumentaatiota, sekä seurata ja analysoida palvelumittareita. Lisäksi perehdytät ja koulutat palvelutuotteitamme, sekä kehität palveluitamme ja palveluprosessejamme. Toimit osana Asiakkuudenhallinta-organisaatiotamme.

Tarjoamme sinulle monia lankoja käsissään pitävän, asiakasläheisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä palveluliiketoiminnan osaajana ja kehittäjänä.

Odotamme sinulta

  • monipuolista ympäristöalan osaamista sekä keräys- ja käsittelyjärjestelmän tuntemusta
  • jätelain ja -asetusten hallintaa ja niihin liittyvää soveltamiskykyä
  • näyttöjä menestymisestä vastuullisissa myynti- tai asiakkuudenhallintatehtävissä viimeisen kolmen vuoden aikana
  • ajantasaisia tietotekniikan käyttötaitoja
  • soveltuvaa korkeakoulu- tai kaupallista AMK-tutkintoa
  • hyviä suullisen ja kirjallisen viestinnän taitoja sekä esiintymistaitoa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi
  • valmiutta matkustaa kotimaassa

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa olet keskeisessä roolissa vaikuttamassa palveluidemme laatuun ja palveluiden kehittämiseen asiakastarpeiden mukaisesti. Saat työskennellä yhteistyössä organisaatiomme kaikkien toimintojen kanssa. Työsuhteesi alussa saat kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen työllesi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja yrityksemme henkilöstöedut.

Tätä toimeksiantoa hoitaa puolestamme Virvo Oy. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemus 6.3.2016 mennessä osoitteessa http://tyopaikat.virvo.fi/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=7042563.

Lisätietoja tehtävästä antaa Virvossa Johanna Rytivaara, puh. 040 455 3651 tai sähköpostilla johanna.rytivaara@virvo.fi.