Jätehuollon paketit käyttöösi

Sydänkesä alkaa olla käsillä ja meillä on nyt hyvä hetki valottaa alkuvuoden kuulumisia. Olemme määrätietoisesti kehittäneet jätehuollon palveluitamme ympäri Suomen. Tunnet meidät jo entistäkin paremmin kokonaisvaltaisten jätehuoltopalveluiden tuottajana – kumppanina, joka vastaa jakeiden täsmällisestä keräyksestä ja kierrättämisestä. Oletko jo tutustunut uuteen vuosijulkaisuumme? Katso tästä.

Kattavana cleantech-yrityksenä Paperinkeräys on paikalla silloin, kun tarvitset paperin, kartongin, metallin, lasin tai muovin keräystä. Keskitymme kauppa- ja logistiikkakeskuksiin, valmistavaan teollisuuteen, painotaloihin ja toimistokiinteistöihin. Työskentelemme myös asuinkiinteistöjen keräyspaperisäiliöiden parissa.

Tähtäämme sinun keräyskustannusten optimointiin, joten meidän autot tulevat pihaasi vain silloin kun säiliöt ovat täynnä. Minimoimme turhat ajokilometrit, mikä tarkoittaa sinulle kilpailukykyistä palvelua. Tuotamme sinulle säännöllisesti selkeän raportin jätemääräsi kehittymisestä. Analysoinnin pohjalta tarkennamme lajitteluohjeitasi sekä kehitämme jätehuoltoasi entistä tavoitteellisemmaksi.

Helppoa, eikö totta?

 

Asiakasnetti on uusi palvelukanavamme

Lähiaikoina otamme käyttöön sähköisen asiointikanavan, Asiakasnetin. Kanava helpottaa tilausten ja tyhjennyspyyntöjen tekemistä ja se on tarkoitettu kaikille asiakkaillemme. Palvelun kautta voit tulostaa myös tyhjennys- ja tuhoamisraportit.

Asiakasnetistä voit lukea lisää tuoreesta Kierrossa-lehdestämme tai vuosijulkaisustamme Paperinkeräys tänään.

Keskustelemme myös sosiaalisessa mediassa. Tule seuraajaksi ja ota kantaa alan asioihin kanssamme.

Twitter
Facebook
LinkedIn