Kuljetuskumppanimme hyötyy hankintarenkaasta

Olemme solmineet Teboilin kanssa poltto- ja voiteluaineita koskevan yhteistyösopimuksen. Sen ansiosta Paperinkeräyksen kuljetuskumppanit voivat halutessaan hyötyä samasta hankintarenkaasta.

Joka viides kuljetusliike hyötyy hankintarenkaasta tällä hetkellä

Teboilin aluemyyntipäällikkö Juha Närhen mukaan kuuluminen hankintarenkaaseen vaihtelee Suomessa alueittain. ”Arvioisin, että noin viidennes tai neljännes suomalaisista kuljetusyrittäjistä on mukana erityyppisissä hankintakeskittymissä”, hän kertoo.

Närhen mukaan hankintarenkaassa kaikki osapuolet saavat etuja: ”Mukana olevat yrittäjät saavat polttoaineen edullisempaan hintaan. Molempien osapuolten hyötyminen edellyttää kuitenkin yrittäjien sitoutumista keskittää polttoainehankintojaan”, hän puntaroi.

Teboil tiedostaa ammattiautoilijoiden tarpeet

Teboil on ottanut vastikään käyttöön uuden kortittoman tankkaus -ominaisuuden, jota myös Paperinkeräyksen kuljetuskumppanit voivat hyödyntää. Kortittoman tankkauksen etuina on tankkausten nopeutuminen, virhetankkausten poistuminen ja turvallisuuden parantuminen. ”Palvelu kattaa koko D-automaattiverkostomme. Asennushinta on autoa kohden 85 €, mikä sisältää ominaisuuden käyttöönottoa varten tarvittavat laitteet ja niiden asennuksen” Närhi kertoo.

”Keskitymme tänäkin vuonna voimakkaasti D-automaattien palvelutarjonnan kehittämiseen lisäämällä myös AdBluen saatavuutta automaateilla. Tiedostamme ammattiautoilijoiden tarpeet ja haluamme osaltamme auttaa heitä liikennöinnissään”, hän lisää.

Teboilin tankkausverkostossa tapahtuvista muutoksista tuorein on Närhen mukaan Vantaan Manttaalitien aseman lopetus. ”Asemalle pyritään saamaan korvaaja kesään mennessä”, hän summaa. Tankkausverkoston muutokset päivitetään Teboilin omille verkkosivuille osoitteeseen teboil.fi/asemat.

Mukaan lähteneet toimijat ovat tyytyväisiä

Paperinkeräyksen logistiikkapäällikkö Tero Peltomäen mukaan hankintarengas on otettu kuljetusliikkeiden parissa positiivisesti vastaan. ”Osalle toimijoista yhteishankintamalli voi olla uusi ja kenties siksi he ovat varovaisia lähtemään mukaan.”

Muutamat toimijat ovat Peltomäen mukaan kokeneet polttoainehintojen vertailun hankalaksi, sillä hinnoittelumekanismit toimivat eri tavoin. Kuntakohtainen hinnoittelu ei myöskään ole ollut kaikille kuljetusliikkeille entuudestaan tuttua. Tai se, ettei ole väliä millaiselta asemalta tankkaa. Paikkakuntakohtaisen hinnoittelun takia ei tarvitse lähteä etsimään kylmäasemaa edullisemman pumppuhinnan takia.

”Mukaan lähteneet toimijat ovat antaneet pelkkää positiivista palautetta, mikä taas kannustaa meitä markkinoimaan ja kasvattamaan hankintarengastamme lisää – siitä hyötyvät niin kuljetusliikkeet kuin Paperinkeräyskin”, Peltomäki summaa.

Hankintarenkaaseen liittyminen on helppoa

Lähetä vain meille postia alla olevalla lomakkeella, niin Teboilin henkilöstö ottaa sinuun yhteyttä.