Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Encoren palveluista poikkeusoloissa

Voiko koronavirus tarttua yrityksen jätteistä tai jäteastiasta?

Koronavirustartunnan saaminen jätteiden välityksellä on asiantuntija-arvioiden mukaan epätodennäköistä, kun noudatetaan hyviä jätehuoltokäytäntöjä. Koronaviruksen oireista kärsivän henkilön on tärkeää noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistusta eristäytymisestä. Tällä vältetään koronaviruksen leviäminen työpaikoilla ja myös yrityksen jätehuollossa.

Vaikuttaako poikkeustilanne tyhjennysten toimitusaikoihin?

Pyrimme jatkamaan tyhjennyksiä parhaamme mukaan. On mahdollista, että poikkeusolot pidentävät tilauksesta tehtävien tyhjennysten toimitusaikoja.

Miten kuljettajanne huomioivat työssään koronaviruksen?

Seuraamme viranomaisten ohjeita, ja olemme ohjeistaneet kuljettajiamme toimimaan niiden mukaisesti. Kuljettajamme työskentelevät ainoastaan täysin terveinä. Kuljettajat työskentelevät vain hanskat käsissään. Lisäksi käsien, hanskojen ja työvälineiden hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kuljettajat ohjeistetaan toimimaan kohteiden mahdollisten poikkeusohjeiden mukaisesti.

Kohteeseemme ei päästetä ulkopuolisia, miten tyhjennykset suoritetaan?

Kuljettajamme voivat noutaa tyhjennettävät astiat kohteen ulkopuolelta, jos kohteen henkilökunnan on mahdollista siirtää astiat rakennuksen ulkopuolelle. On tärkeää, että poikkeusjärjestelyistä on sovittu etukäteen ja kuljettajat tietävät kohteen turvallisuusohjeet. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovitaan, miten tyhjennykset hoidetaan.

Työntekijämme työskentelevät etänä ja kaipaamme muutoksia palveluihimme?

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja sovitaan teille sopivin palvelu 010 800 190 tai asiakaspalvelu@encorepalvelut.fi.

Voiko tuotantolaitoksillenne tuoda materiaaleja normaalisti?

Ympäristö- ja Sosiaali- ja terveysministeriöiden ohjeistuksen mukaisesti ulkopuolisten tahojen vierailut jätteenkäsittelylaitoksissa ja -alueilla on keskeytetty toistaiseksi. Kumppanimme voivat edelleen toimittaa materiaaleja laitoksillemme. Materiaaleja saa toimittaa vain täysin terveenä ja toimittaessa tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 010 800 190, asiakaspalvelu@encorepalvelut.fi tai yhteydenottolomakkeella, jos sinulla on kysyttävää palveluistamme.